Rebranding

Door middel van rebranding kun je jouw bedrijf een volledig nieuwe look and feel geven. Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe huisstijl? Wij zijn de juiste partner op het gebied van rebranding!

Geef je bedrijf een nieuwe en frisse uitstraling

Bij Hagenaar Reclame begrijpen we dat het belangrijk is om de uitstraling van je bedrijf up-to-date te houden. Daarom bieden we rebranding services aan waarmee we je bedrijf een nieuwe en frisse uitstraling geven. Onze rebranding services zijn erop gericht om je bedrijf te laten opvallen en je merk herkenbaarheid te geven. Passen jouw huisstijlkleuren bijvoorbeeld nog wel bij deze tijd? Wij buigen ons graag over dit vraagstuk!

Onze ervaren en deskundige ontwerpers en signmakers zullen samenwerken om een ​​nieuw ontwerp voor je bedrijf te creëren dat past bij je merkidentiteit en doelgroep. Denk aan een complete restyle van jullie bestaande huisstijl, of kleine aanpassingen aan de huisstijl. We zorgen ervoor dat het ontwerp de juiste uitstraling heeft, en dat het ook functioneel is en bijdraagt aan een betere klantbeleving.

Rebranding kan verschillende vormen aannemen. Van het vernieuwen van je logo en huisstijl tot het upgraden van je buiten- en binnenreclame. Wij kunnen je adviseren over de beste opties voor jouw bedrijf en budget.

Waarom kiezen voor Hagenaar Reclame?

Als full-service signbedrijf hebben we jarenlange ervaring met rebranding projecten voor verschillende klanten in diverse branches. Ons team van ontwerpers en signmakers werkt nauw samen om ervoor te zorgen dat het ontwerp en de uitvoering van je rebranding project voldoen aan je verwachtingen. We hebben een groot netwerk van partners waardoor we snel kunnen schakelen en leveren.

Onze rebranding service is geschikt voor verschillende branches, waaronder bouw, retail, reclame- en communicatiebureaus, projectbureaus, adviesbureaus, inkoop/printmanagement bureaus en makelaars. Als technische sign specialist staan we bekend om ons vakmanschap, ambacht, logistieke complexiteit en flexibiliteit.

Duurzaamheid en certificaten

Als MVO-gericht bedrijf streeft Hagenaar Reclame naar duurzaamheid en verantwoord ondernemen. Daarom maken wij gebruik van duurzame materialen en proberen wij onze productieprocessen zo milieuvriendelijk mogelijk te maken. Ook zijn wij in het bezit van diverse certificaten, waaronder het ISO 9001:2015 certificaat voor kwaliteitsmanagement en het VCA* certificaat voor veiligheid, gezondheid en milieu. Met deze certificaten willen wij onze klanten de garantie geven dat wij ons inzetten voor een kwalitatieve, veilige en duurzame bedrijfsvoering. Meer hierover lees je hier.

Advies of offerte aanvragen?

Benieuwd hoe we rebranding kunnen toepassen voor jouw bedrijf? Wij helpen je graag met jouw idee! 

Onderwerp*
Advies aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak plannen
Liever direct contact?

Bel ons en we staan je graag te woord voor advies.

0184 41 76 85

Deze klanten gingen je voor

Uitgelichte projecten

Gemiva-locaties rebranding van binnen en buiten

Gemiva

Rebranding binnen en buiten

Gevelreclame is het visitekaartje van jouw bedrijf. Hagenaar maakt gevelborden op maat.

De beren

Nieuwe logo's en  huisstijl

Lineage logistics

Rebranding diverselocaties

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!