NIEUWE IDENTITEIT

Rebranding

Door middel van rebranding kun je jouw bedrijf een volledig nieuwe look and feel geven. Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe identiteit? Wij zijn de juiste partner op het gebied van rebranding!

Hagenaar Reclame is de juiste partner op het gebied van complexe en uitdagende trajecten. Zo ook rebranding!

Waarom rebranding?

Er zijn verschillende momenten mogelijk wanneer het tijd is om jouw merkstrategie te optimaliseren, bijvoorbeeld wanneer jij jouw merk of product opnieuw wilt positioneren op de markt. Maar ook wanneer je met jouw bedrijf de grens over gaat, de bedrijfsnaam verandert, of er sprake is van een fusie of overname. Rebranding is een oplossing wanneer jouw organisatie toe is aan een nieuwe ‘identiteit’. Maar het is een grote stap om je volledige merkstrategie overboord te gooien. Hagenaar Reclame biedt volledige ontzorging tijdens het rebranding-traject. 

"Rebranding is een oplossing wanneer jouw organisatie toe is aan een nieuwe identiteit."

Van A tot Z

Hagenaar Reclame is gespecialiseerd in uitdagende en complexe rebranding strategieën. We kunnen alle stappen en processen die rebranding met zich meebrengt in-huis oppakken. Voor iedere discipline beschikken we over de juiste vakkennis en machines, daardoor kunnen we een efficiënt en snel proces garanderen. Beter nog: wij kunnen je met ons projectmanagement volledig ontzorgen op het gebied van rebranding!

Hoe ziet het rebranding traject er uit?
  • Intake: wij brengen jouw wensen en behoeften zo goed mogelijk in kaart.
  • Inmeten en inventarisatie van alle locaties
  • Opstellen impressies en locatieplan
  • Samenstellen van een projectteam dat bestaat uit een accountmanager, een projectmanager, een planner en enkele creatieve collega's
  • Opstellen van een planning en starten met het project
  • VGM-plan maken
  • Het montageteam installeert het product op locatie en geven indien gewenst een korte uitleg
  • Na montage volgt een opleveringsronde door de projectmanager
  • Na oplevering overhandigen wij ons garantiecertificaat i.c.m. een onderhoudsplan
Je merk rebranden? Neem contact met ons op

We hebben inmiddels al vele bedrijven geholpen met een rebranding. Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?