De Beren

Nieuwe logo's en huisstijl voor De Beren restaurants

Wij zijn al geruime tijd de vaste partner voor De Beren bezorgrestaurants op het gebied van signing. Op dit moment implementeren we de nieuwe huisstijl. De rebranding voor de locaties in Rotterdam Alexandrium, Almere Buiten en in Ridderkerk hebben we inmiddels verzorgd.

In navolging van de groei én de professionalisering van De Beren, krijgen de restaurants een nieuwe uitstraling. De beer in het gele logo heeft plaats gemaakt voor een gouden beer in een petrol-kleurig logo.

Rebranding

In de restaurants bekleden wij diverse wanden en de koelcellen met zwarte folie. Omgezette kappen voorzien we van gekleurd acrylaat, met ledverlichting aan de achterzijde. Ook zijn er losse doosletters, voorzien van gekleurd acrylaat. De ronde lichtbak met blockout folie en doorgestoken acrylaat maakt het mooi af!

Logo & huisstijl

Het nieuwe logo werd tijdens een rebranding event voor franchisenemers en medewerkers gepresenteerd. Behalve het vernieuwde logo, onthulde eigenaar Ad Schaap ook de complete nieuwe huisstijl. Het nieuwe uiterlijk is door de signing direct voor iedereen herkenbaar!

De Beren
Hagenaar Reclame - De Beren rebranding
Gevelreclame is het visitekaartje van jouw bedrijf. Hagenaar maakt gevelborden op maat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor binnen, buitenreclame of andere signing? Bekijk dan onze verschillende projecten of neem contact met ons op. 

Neem contact op

Uitgelichte projecten

Antos Bouw overzicht

antos bouw

Opvallen vanaf de snelweg

new-york-pizza-verlichte-doosletters

new york pizza

Gevelreclame en aankleding

Gevelreclame Hoesel de blaey

diverse

Passende gevelreclames