Gemiva

Rebranding van binnen en buiten

Gemiva is een organisatie in Zuid-Holland die mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking zorg of ondersteuning biedt. Gemiva heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Als gevolg hiervan is Hagenaar Reclame ingeschakeld om deze rebranding zichtbaar te maken op alle huisstijldragers, zowel aan de binnen- als buitenkant!

 Verspreid over de provincie heeft Gemiva ruim 200 locaties waar men kan rekenen op goede zorg en ondersteuning. Aan de basis van de rebranding staat het nieuwe Gemiva logo. Dit is opgebouwd uit een opgefrist beeldmerk en een woordmerk in een nieuw lettertype. Daarbij is er ook gekozen voor een nieuw kleurenpallet. Het rebrandingtraject wordt ook aangegrepen om op locatieniveau behoeften qua routing, privacy en zichtbaarheid in te vullen. De in 2022 opgezette huisstijl moet breed uitgedragen worden door de locaties heen, zowel qua interieur als exterieur. Deze uitingen moeten zorgen voor meer herkenbaarheid en een huiselijke sfeer voor cliënten en medewerkers. En dat is waar Hagenaar Reclame om de hoek komt kijken!

Schaalvoordeel

Hagenaar Reclame is gespecialiseerd in grote ‘branding operations’. Door onze omvang en 43 jaar ervaring kunnen we schaalvoordeel bieden mét het behoud van kwaliteit. Ook bij dit Gemiva-project hebben we de opdrachten gebundeld, waardoor we de productie voor meerdere vestigingen tegelijk kunnen uitvoeren. Hiermee verhogen we de kostenefficiëntie en snelheid van het traject. Als verantwoordelijke partij voor de rebranding waakt Hagenaar ook over het eenduidige toepassen van de huisstijl en het afstemmen van de boodschap op de doelgroep en beschouwingsafstand.

Binnen & buiten

De Gemiva-locaties worden van binnen en buiten door ons aangepakt. We verzorgen onder andere de lichtreclame, portaalborden, muurborden, stoepborden, raambestickering en FC geprinte zelfklevende folies. Deze producten vervangen de bestaande fysieke uitingen en middelen, waarop de oude huisstijl nog zichtbaar is of zijn een aanvulling vanuit de klantbehoefte.

200 locaties

Na een uitgebreide inventarisatie en ontwikkeltraject zijn we onlangs gestart met het uitvoeren van de rebranding werkzaamheden bij de locaties van Gemiva. Dit traject zal doorlopen tot in 2024. In deze tijd verzorgen we de rebranding voor maar liefst 200 locaties. Een mooie opdracht, met natuurlijk zichtbaar resultaat. 

Meer zien? Kijk dan hier.

Bewegwijzering parkeerbord
Bewegwijzering KDC Bloemendaal en De Startbaan hoofdingang
Gemiva rebranding

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor binnen, buitenreclame of andere signing? Bekijk dan onze verschillende projecten of neem contact met ons op. 

Neem contact op

Uitgelichte projecten

Antos Bouw overzicht

antos bouw

Opvallen vanaf de snelweg

new-york-pizza-verlichte-doosletters

new york pizza

Gevelreclame en aankleding

Gevelreclame Hoesel de blaey

diverse

Passende gevelreclames