Lineage Logistics

Rebranding diverse locaties

Wij zijn één van de partijen die voor Lineage Logistics de rebranding hebben verzorgd op het gebied van signing. Lineage Logistics is een toonaangevende, wereldwijde leverancier van temperatuur gecontroleerde industriële en logistieke oplossingen. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf heeft de Kloosterboer Groep overgenomen.

Het Nederlandse familiebedrijf in gekoelde opslag heeft een sterke internationale voetafdruk. Samen vormen de bedrijven een uitgebreid faciliteitennetwerk in belangrijke Europese markten. Daarbij richten ze zich op duurzaamheid en innovatie in de supply chain voor temperatuur gecontroleerde goederen.

Signing

Op diverse locaties, in bijvoorbeeld Rotterdam en in Lelystad hebben wij in zes weken tijd de signing van opname, productie tot en met de montage verzorgd. Van de kleinste logo’s op de verwijzingsborden tot de XXL-logo’s op de gevels. Onze werkzaamheden bestonden uit het verwijderen van oude logo’s en het plaatsen van nieuwe logo’s op grote koelcelunits. Zowel verlicht als onverlicht. Het betrof diverse teksten, van 32 meter en 25 meter lang.

Binnen &  buiten

Verder hebben we de fleetmarketing en bewegwijzering binnen én buiten opgepakt. We hebben acht hoogwerkers met hangbakken ingezet. Daarbij hebben twaalf monteurs op locatie gewerkt. In totaal omvatten onze werkzaamheden zevenhonderd vierkante meter printwerk. Daarnaast hebben we twaalf grote gevelteksten geplaatst en diverse vrachtwagens en personenauto’s beletterd.

Lineage Logistics
Lineage Logistics

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor binnen, buitenreclame of andere signing? Bekijk dan onze verschillende projecten of neem contact met ons op. 

Neem contact op

Uitgelichte projecten

Antos Bouw overzicht

antos bouw

Opvallen vanaf de snelweg

new-york-pizza-verlichte-doosletters

new york pizza

Gevelreclame en aankleding

Gevelreclame Hoesel de blaey

diverse

Passende gevelreclames