Hagenaar Reclame is sinds 1980 actief in de reclameproductie
Over ons
Historie

Hagenaar reclame is op 1 juli 1980 opgericht door Adrie Hagenaar. Na werkzaam geweest te zijn als parttimer bij een reclameschilder, kreeg hij interesse in het reclamevak. Hij huurde een kleine loods en begon voor zichzelf een reclamebedrijf en een zeefdrukkerij. 

Sinds 1980 actief in de reclameproductie

Zijn eenmanszaak werd al snel een groeiend bedrijf en binnen enkele jaren werkten er 4 man personeel. Na 10 jaar gewerkt te hebben in een kleine loods werd er besloten om in 1990 een eigen pand te kopen met 2000 m2 grond aan de Lelystraat. Hier is de zaak nog steeds gevestigd.

"Het speciale van Hagenaar Reclame is dat we bijna alles in eigen huis maken. Dat vindt je niet snel ergens anders."

In 2006 kwam Wilbert Hagenaar, de zoon van Adrie, als projectleider binnen Hagenaar Reclame werken. Dankzij de kennis die hij tijdens zijn studie werktuigbouwkunde heeft opgedaan, kan Hagenaar reclame veel technische problemen in huis oplossen. Denk hierbij aan sterkte berekeningen voor lichtreclame, constructie of het voorbereiden van plaatwerk voor licht- en gevelreclame.

Alles onder één dak

Tegenwoordig is Hagenaar Reclame marktleider op het gebied van makelaarsborden, is grootleverancier van spandoeken en stickers en ervaren in alle soorten drukwerk. Hagenaar Reclame heeft alle specialismen in huis op het gebied van traditionele en digitale signing en beschikt over een zeer uitgebreid machinepark met onder andere printers, plotters en freesmachines.

De zaak groeide uit tot wat het nu is en immiddels werken er 10 enthousiaste medewerkers. Samen bouwen we verder aan Hagenaar Reclame.

Dankzij een team met jarenlange ervaring en zeer brede productiemogelijkheden (uniek in Nederland), is Hagenaar Reclame in staat om projecten zeer snel en kwalitatief hoogstaand op te leveren. Van stickers tot gevelreclame, van standbouw tot aan autobelettering, wij verzorgen het voor jou van ontwerp tot eindproduct!

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!