27-10-2022

Autobelettering die verder gaat

De autobelettering van Hagenaar Reclame gaat veel verder dan het bestickeren van het raam van een enkele bedrijfsauto. Ben je op zoek naar een herkenbare en kwalitatieve autobelettering voor jouw wagenpark? Dan pluk je onze oplossingen zo van de weg!

autobelettering vrachtwagens

Autobelettering is een effectieve manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Onze professionele autobelettering maakt jouw wagenpark het rijdende visitekaartje van je organisatie. Bij ons kan je terecht voor het bestickeren van personenauto’s, bestelwagens, touringcars, vrachtwagens, trailers en opleggers in alle soorten en maten.


De voordelen van vrachtwagen bestickering

Je huisstijl of campagne kan perfect worden vertaald naar een ontwerp voor je vrachtwagen bestickering. Je zorgt daarnaast voor een langer contactmoment dan met billboards of abri's. Dit maakt deze vorm van reclame zo effectief.


Fleetmarking, beletteren van je wagenpark

Fleetmarking is het beletteren van je hele wagenpark. Daarmee verhoog je de professionele uitstraling van je bedrijf. Je werkt continue aan je zichtbaarheid en naamsbekendheid! Daarom is het belangrijk dat je goed nadenkt over fleetmarking: van ontwerp tot montage.


Nieuw uiterlijk met carwrapping

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van carwrapping. Geef jouw auto’s een geheel nieuw uiterlijk, zonder dat deze overgespoten hoeven te worden. Je maakt van je wagenpark rijdende reclameobjecten! Ook voor een rustige, professionele uitstraling is een carwrap een effectieve methode: elk specifiek design kan worden aangebracht.

Voor al deze vormen van autobelettering is Hagenaar Reclame je creatieve en kwalitatieve partner! Omdat wij onze productie volledig in eigen huis beheren, profiteer je van betrouwbare levertijden, waardoor je eigen proces niet stagneert.

Is jouw auto, vrachtwagen of ander voertuig ook toe aan een nieuw jasje? Neem dan contact met ons op.