Carwrapping
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Voertuigreclame
Carwrapping
Carwrapping

Kent u die auto’s die direct uw aandacht trekken op de snelweg? De kans is groot dat deze voertuigen zijn voorzien van carwrapping. Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van deze techniek. Met carwrapping geeft u uw auto’s een geheel nieuw uiterlijk, zonder dat deze overgespoten hoeven te worden. Zo maakt u van uw auto’s, busjes of andere voertuigen rijdende reclameobjecten met een enorm bereik. Ook voor een rustige, professionele uitstraling is een carwrap geschikt, ieder specifiek design kan worden aangebracht.

Hoe werkt carwrapping?

Hoogwaardig zelfklevend vinyl wordt over de lak van de voertuigen aangebracht. Hierdoor blijft de lak zo goed als nieuw. Het is ook mogelijk de wrapping weer te verwijderen indien u besluit een ander design op de voertuigen te willen. Hierdoor kan carwrapping ook uitstekend worden ingezet voor een tijdelijke, promotionele actie. De mogelijkheden met carwrapping zijn oneindig. Heeft u bijvoorbeeld al eens gedacht aan een full color wrap waardoor uw voertuigen verzekerd herkenbaar worden? Of past een sportieve striping of een subtiel logo beter bij uw bedrijf? Onze ervaren designers denken graag met u mee over het ontwerp van de carwrapping.

De voordelen van carwrapping

Carwraps hebben een aantal voordelen ten aanzien van het overspuiten van uw voertuigen. Zo heeft een carwrap een lange levensduur en zorgt de wrapping voor een jarenlange bescherming van de originele lak. Daarnaast is een carwrapping niet definitief. Na het verwijderen van de wrapping is de auto weer als nieuw.

Waarom carwrapping bij Hagenaar Reclame?

  • Maatwerk
  • Van een subtiel logo tot full color afbeelding
  • Designers in huis voor het ontwerp van de carwrapping
  • Ervaren montagedienst voor het aanbrengen van de carwrapping

Benieuwd wat wij kunnen?

Hagenaar Reclame verzorgt reclame-uitingen voor een groot aantal bedrijven. Bent u benieuwd wat wij al gerealiseerd hebben op het gebied van carwrapping en andere reclamemiddelen? Bekijk onze projecten hier.

Advies of prijsaanvraag voor carwrapping? Neem contact met ons op!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Advies of prijsaanvraag voor carwrapping?

Wilt u uw auto een volledig andere uitstraling meegeven met carwrapping? Laat ons weten wat uw idee is en wij denken met u mee om uw wagen volledig op maat in te pakken. Bel ons of vul onderstaand contactformulier in!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen