Signing

Carwrapping

Ken je die auto’s die direct je aandacht trekken op de snelweg? De kans is groot dat deze voertuigen zijn voorzien van carwrapping. 

Steeds meer bedrijven ontdekken de voordelen van deze techniek. Met carwrapping geef je jouw auto’s een geheel nieuw uiterlijk, zonder dat deze overgespoten hoeven te worden. Zo maak je van je auto’s, busjes of andere voertuigen rijdende reclameobjecten met een enorm bereik. Ook voor een rustige, professionele uitstraling is een carwrap geschikt, elk specifiek design kan worden aangebracht.

Hoe werkt carwrapping?

Hoogwaardig zelfklevend vinyl wordt over de lak van de voertuigen aangebracht. Hierdoor blijft de lak zo goed als nieuw. Het is ook mogelijk de wrapping weer te verwijderen indien je besluit een ander design op de voertuigen te willen. Hierdoor kan carwrapping ook uitstekend worden ingezet voor een tijdelijke, promotionele actie. De mogelijkheden met carwrapping zijn oneindig. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een full color wrap waardoor je voertuigen verzekerd herkenbaar worden? Of past een sportieve striping of een subtiel logo beter bij je bedrijf? Onze ervaren designers denken graag met je mee over het ontwerp van de carwrapping.

De voordelen van carwrapping

Carwraps hebben een aantal voordelen ten aanzien van het overspuiten van je voertuigen. Zo heeft een carwrap een lange levensduur en zorgt de wrapping voor een jarenlange bescherming van de originele lak. Daarnaast is een carwrapping niet definitief. Na het verwijderen van de wrapping is de auto weer als nieuw.

Waarom carwrapping bij Hagenaar Reclame?
  • Maatwerk
  • Van een subtiel logo tot full color afbeelding
  • Designers in huis voor het ontwerp van de carwrapping
  • Ervaren montagedienst voor het aanbrengen van de carwrapping

Advies of offerte aanvragen?

Benieuwd hoe we carwrapping ik kunnen zetten om jouw bedrijfsauto's overal herkenbaar te maken? Wij helpen je graag met jouw idee! 

Onderwerp*
Advies aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak plannen
Liever direct contact?

Bel ons en we staan je graag te woord voor advies.

0184 41 76 85

Full-service signing sinds 1980

Binnen­reclame

Reclamestickers en ruitbestickering, Makelaars­reclame, Smart folie, Beursbouw

Buiten­reclame

Gevelreclame, Reclamevlaggen- en vlaggenmasten, Lichtreclame

Makelaars­reclame

Presentatiesystemen, Raamlichtbakken, Tuinborden, raamposters, V-borden

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat je inspireren

Laat je inspireren op ons Pinterest-board en ontdek de mogelijkheden of bekijk onze projecten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!