Signing

Wagenparken

Fleetmarking, beletteren van uw wagenpark

Met fleetmarking, het beletteren van je gehele wagenpark, verhoog je de professionele uitstraling van je bedrijf. Zo kan je met deze opvallende wijze van reclame werken aan je zichtbaarheid en naamsbekendheid. Het is dan ook van belang dat je fleetmarking van ontwerp tot montage goed doordacht wordt uitgevoerd. Hagenaar helpt je hierbij. Wij kunnen je fleetmarking al realiseren binnen 5 werkdagen. Doordat wij onze productie volledig in eigen huis behouden, profiteer je van betrouwbare levertijden, waardoor je eigen proces niet stagneert.


Stap 1: uw wensen in kaart brengen

Hagenaar Reclame denkt vanaf de eerste schets met je mee. Onze adviseurs op het gebied van marketing, design en reclame zorgen ervoor dat je huisstijl volledig wordt doorgevoerd in je fleetmarking. In stap 1 brengen wij de wensen voor je fleetmarking uitvoerig in kaart. Denk hierbij aan de wijze van bestickering van je wagenpark. Je kan er bijvoorbeeld voor kiezen om je wagens helemaal, of slechts gedeeltelijk te bestickeren. Daarnaast zijn verschillende creatieve mogelijkheden voor je fleetmarking, zoals reflecterende letters, kleurende folies over de ramen of een 3D-afbeelding. Heb je een creatief idee? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!


Stap 2: gratis ontwerp door onze designer

Op basis van je wensen maken wij een ontwerp voor je fleetmarking. Dit kost je niets. Aan de hand van je huisstijl en een brainstormsessie ontwikkelt onze designer een passend ontwerp. Heb je zelf al een ontwerp? Geen probleem, dan werken wij hiermee verder. Wil je direct je gehele huisstijl onder de loep nemen? Ook hier kunnen wij je bij helpen. Lees hier meer over het restylen van je bedrijf.


Stap 3: montage fleetmarking

Als het ontwerp voor je fleetmarking naar wens is gaan we over tot realisatie van de materialen en montage. Dit wordt uitgevoerd door onze ervaren werkbouwtuigkundigen. Doordat ook de montage in eigen huis wordt uitgevoerd, bent je verzekerd van hoge kwaliteit en betrouwbare levertijden.

Advies of offerte aanvragen?

Benieuwd hoe we jouw wagenpark overal herkenbaar kunnen maken? Wij helpen je graag met jouw idee! 

Onderwerp*
Advies aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak plannen
Liever direct contact?

Bel ons en we staan je graag te woord voor advies.

0184 41 76 85

Full-service signing sinds 1980

Binnen­reclame

Reclamestickers en ruitbestickering, Makelaars­reclame, Smart folie, Beursbouw

Buiten­reclame

Gevelreclame, Reclamevlaggen- en vlaggenmasten, Lichtreclame

Makelaars­reclame

Presentatiesystemen, Raamlichtbakken, Tuinborden, raamposters, V-borden

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat je inspireren

Laat je inspireren op ons Pinterest-board en ontdek de mogelijkheden of bekijk onze projecten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!