Bewegwijzering
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame
Bewegwijzering
Bewegwijzering binnen uw pand

In kantoorpanden, bedrijfspanden of andere publieke ruimtes is bewegwijzering essentieel. Met de juiste bewegwijzering binnen uw pand kunt u bezoekers op een professionele wijze begeleiden naar hun bestemming. Hagenaar Reclame biedt bewegwijzering voor ieder doeleinde, voor optimale visuele communicatie met uw klanten, leveranciers of medewerkers.

De voordelen van bewegwijzering

Goede bewegwijzering binnen uw pand heeft een aantal voordelen. Zo kunt u bezoekers snel naar hun bestemming begeleiden. Daarnaast creƫert bewegwijzering rust, overzicht en veiligheid. In een noodsituatie is het immers van belang dat er snel gehandeld kan worden. Goede bewegwijzering is echter niet alleen functioneel, het vormt ook een verlengstuk van uw interieur en sluit naadloos aan op uw huisstijl.

Welke soorten bewegwijzering biedt Hagenaar Reclame?

Hagenaar Reclame biedt diverse oplossingen voor een optimale bewegwijzering binnen uw pand:

  • Lift- en etageborden. In één oogopslag duidelijk welke afdelingen er zijn en waar deze zich in uw pand bevinden.

  • Kamerborden. Voor een goede vindbaarheid van uw vergaderruimtes.

  • Displays en lichtkranten. Ideaal wanneer uw bedrijf regelmatig grote groepen over de vloer heeft voor bijvoorbeeld trainingen.

Waarom bewegwijzering bij Hagenaar Reclame?

Bij Hagenaar Reclame kunt u terecht voor design, montage én onderhoud van uw bewegwijzering. Heeft u een creatief idee? Onze designers denken graag met u mee. Ook helpen wij u graag met een totaaloplossingen voor uw reclame-uitingen. Naast bewegwijzering, voeren wij dan ook regelmatig volledige reclameprojecten uit. Bent u benieuwd welke projecten wij al gerealiseerd hebben? Bekijk onze projecten hier.

Advies of een prijsaanvraag voor bewegwijzering? Neem direct contact met ons op!

Advies of prijsaanvraag voor bewegwijzering?

U leest het, een bewegwijzering zorgt voor helderheid en duidelijkheid binnen uw organisatie. Bel of vul het onderstaande contactformulier in en onze medewerkers stellen met u samen een volledig plan op voor uw interne en externe bewegwijzering. Natuurlijk kunnen onze ontwerpers een uniek ontwerp op maat presenteren.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen