02-01-2024

Schitter in 2024 met Signing

Laten we ook stilstaan bij het geweldige jaar dat we achter de rug hebben. 2023 was een jaar vol groei en inspirerende hoogtepunten voor Hagenaar Reclame.


Hagenaar Reclame Nieuwsbfrief

Een jaar van groei

2023 was een goed jaar voor ons eigen merk We hebben onze digitale deuren vernieuwd met een frisse website. En hebben The Letterfreak overgenomen. Op het gebied van werk hebben we heel veel mogen doen! Zoals het ambitieuze rebrandingproject voor scholengroep Firda en de rebranding voor Steve Madden retaillocaties in Europa. 

Vooruitkijken naar 2024

Met een blik vol optimisme kijken we uit naar wat 2024 voor ons in petto heeft. Ons team is meer dan ooit klaar om te zorgen dat jouw merk opvalt met op maat gemaakte kwalitatieve signing. Van lokale ondernemers tot grote internationale namen, ons doel is om elke klant te voorzien van unieke reclameoplossingen die echt impact maken. Dit jaar is het moment om samen met ons jouw merk naar nieuwe hoogtes te tillen!

Terwijl we vol enthousiasme uitkijken naar de toekomst, willen we ook even stilstaan bij jou, onze gewaardeerde klant. Jouw vertrouwen en samenwerking zijn wat ons elke dag drijft. Laten we samen van 2024 een onvergetelijk jaar maken, gevuld met succes en schitterende signing!

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.