16-05-2024

Projectmanager Jacco: Ervaring, rust en plezier voor het vak

Sinds januari maakt Jacco onderdeel uit van het Hagenaar team als projectmanager. In dit interview vertelt hij waar hij aan werkt en welke vaardigheden goed van pas komen in zijn rol als projectmanager. 

Jacco projectmanager hagenaar

Jacco, vertel! Wie ben je en wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?
"Bovenal ben ik een vader van twee pubers. Voor hobbies blijft daardoor niet veel tijd over", grapt Jacco. "Maar ik vind het erg leuk om samen met de kids, mijn vriendin en vrienden dingen te ondernemen en beleven. Verder ben ik een fan van lekker eten en heerlijke wijnen, goede muziek en wandelen. Ik hou ervan om samen eten te bereiden, samen uit eten te gaan en samen te drinken". Samen is het sleutelwoord voor Jacco. Daarnaast houdt hij ontzettend van barbecuen en concerten.

Wanneer ben je gestart bij Hagenaar Reclame en met welke projecten ben je op dit moment bezig?
"Ik ben werkzaam bij Hagenaar sinds januari 2024 in de functie van projectmanager en ben nu bezig met projecten voor klanten als Roobol, Profijt, Pronto en de GGD. Wat ik het mooie vindt aan de grotere projecten is het contact met de klant, het organiseren en het meedenken in oplossingen. Zeker bij een tevreden klant na oplevering. Ik kan dan ook trots met familie en vrienden delen: hé dat heb ik gedaan!" 

Wat vind je tot nu toe het leukste aan werken bij Hagenaar?
"Het leukste aan werken bij Hagernaar is het onderdeel uitmaken van een enthousiaste professionele groep mensen én het maken van mooie dingen voor mooie klanten." Jacco heeft al geruime tijd een grote liefde voor het signing vak, vertelt hij, welke bij Hagenaar tot uiting kan komen. 

Welke vaardigheden zet je graag in om de projecten voor jouw klanten tot een goed resultaat te brengen?

"Mijn 23 jaar aan ervaring in de signingbranche, mijn rust en plezier voor het vak komen hierbij goed van pas." Voor ervaring, rust en passie voor het vak ben je bij Jacco dus aan het goede adres.

Ook aan de slag met een van onze projectmanagers? Neem gerust contact op!

Wil je meer informatie over werken bij Hagenaar? Neem dan contact met ons op.