16-09-2022

Maak kennis met Thomas, Giovanny & Leslie!

In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn we blij dat we toch weer drie nieuwe medewerkers aan jullie mogen voorstellen. Sinds kort versterken Thomas, Giovanny en Leslie het team van Hagenaar Reclame. Ze stellen zich graag aan je voor!

Hagenaar Reclame Thomas, Leslie & Giovanny

Allround-signmaker

Thomas is 21 jaar en woont in Papendrecht. In zijn vrije tijd produceert hij muziek en onderneemt hij leuke dingen met zijn vriendin. Thomas is bij ons aangenomen als allround-signmaker en dan bedoelen we ook écht allround. Thomas: “Ik help met het produceren van stickers, signing en andere projecten. Af en toe ondersteun ik ook de dtp’ers en de werkvoorbereiders. Ik vind het leuk dat ik in alle kanten van het proces een handje kan helpen.”

Thomas heeft zijn draai al helemaal gevonden bij Hagenaar. Als we hem vragen naar zijn ervaringen vertelt hij dan ook enthousiast: “Ik heb leuke collega’s en er heerst een productieve en coöperatieve sfeer. Ik ben erg tevreden over mijn werkplek.” Ook over de toekomst heeft Thomas al nagedacht. “Het is mijn doel om mezelf uit te dagen en persoonlijk te blijven ontwikkelen. Daarmee hoop ik dat ik door kan groeien bij Hagenaar Reclame!” 

Werkplaats

In de werkplaats hebben we versterking gekregen van Giovanny. Giovanny is 49 jaar oud en van Molukse komaf. In zijn vrije tijd is hij bezig met muziek, sporten, koken, winkelen, gamen of met zijn familie. Giovanny is sinds 1 september in de werkplaats te vinden als allround medewerker. Giovanny: “Ik werk hier nog niet zo lang, maar ik kan nu al zeggen dat de sfeer bij Hagenaar Reclame goed is. Mijn werk vind ik ook erg leuk!”

Buitendienst

Ook in de buitendienst vinden we een nieuw gezicht. Leslie is 19 jaar oud en houdt van stappen met vrienden en voetballen. Daarnaast is hij muzikaal en drumt hij veel. Bij Hagenaar Reclame heeft hij het goed naar zijn zin. Leslie vertelt: “In de buitendienst doe je veelzijdig werk en daardoor leer ik ook erg veel. Op dit moment ben ik veel met Avi op pad in Duitsland, waar ik alle kneepjes van het vak leer!”

Thomas & Giovanny

Wil je ook deel uitmaken van team Hagenaar Reclame? We zijn altijd op zoek naar collega’s. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.