27-05-2021

Buitendienst Lars en Avi

Avi Sewraj en Lars Broekzitter kennen elkaar al jaren. Zij waren in dezelfde sector al eerder collega’s. Nu zijn ze all-round signmonteur en vormen zij onze ‘vaste’ buitendienst. Avi komt uit Barendrecht en werkt al twee jaar bij ons. Lars woont in Oud-Beijerland en is zijn maatje acht maanden geleden gevolgd.

buitendienst

“We zijn vaak samen op pad. Vooral voor de grotere klussen”, vertelt Avi. “Inmeten of stickers plakken doen we meestal alleen, maar voor de rest werken we samen”, vult Lars aan.

Werken door het hele land

“Elke dag is anders”, vervolgt Lars. “Het varieert van stickers plakken en borden plaatsen tot lichtbakken monteren.” Avi: “Gevelreclames, wanden bekleden met aluminium panelen noem maar op!” Avi vervolgt: “We komen in het hele land en verder. Twee weken geleden waren we in Enschede, in december in Sittard, Keulen en Leuven. Toen waren we vier dagen achter elkaar weg.” Lars: “Gisteren hebben we deuren beplakt in Rotterdam en morgen plaatsen we een logo in Oldenzaal!”


Het draait allemaal om de juiste uitstraling

Lars: “Het mooie van ons werk is dat we van een bouwput iets met uitstraling maken! Kale betonnen muren toveren we in twee of drie dagen om tot een aansprekende ruimte.” Avi: “Het is een voordeel dat we elkaar al langer kennen: we hebben weinig woorden nodig. We zijn op elkaar ingespeeld, maar gezellig is het nooit”, lacht hij! Lars: “Eigenlijk moesten we vandaag op een steiger van zes meter hoogte werken, maar dat is met deze wind niet verantwoord.” Avi: “Dan pakken we gewoon ‘binnen’ een klus op. We zijn heel flexibel!”

Uniek

“Wat Hagenaar Reclame uniek maakt?” Lars: “De kwaliteit ligt hoog. Het is een professioneel bedrijf, waar veel aandacht voor details is. Veel secuurder dan gemiddeld.” Avi: “Wat ik uniek vind, is dat we alles zelf doen bij Hagenaar Reclame.” Lars: “Als het er niet is, maken we het!” Avi: “Er zijn altijd uitdagingen, maar het komt altijd goed. We verzinnen een oplossing, dat maakt het werk ook leuk.” Lars: “We denken in oplossingen, we zijn creatief.”


Uitdagingen

Avi heeft een achtergrond als dtp’er en in belettering. “Ik was op zoek naar een uitdaging en zo ben ik bij Hagenaar Reclame terechtgekomen.” Lars: “Ik heb een opleiding in multimediadesign en ben doorgegroeid in beurzenbouw. Ik ben gaan rondkijken naar iets ‘blijvends’ om te plaatsen en toen vroeg Avi of ik weer met hem wilde komen werken.” Samen: “Er wordt veel overgelaten aan ons eigen inzicht. We krijgen veel verantwoordelijkheden en voelen veel vertrouwen bij Hagenaar Reclame!”

Meer weten over deze blog?