14-04-2022

Maak kennis met projectmanager Maikel!

Zoals je de laatste tijd hebt kunnen lezen, zet onze groei gestaag door! Dat betekent ook dat ons team steeds groter wordt. Daarom stellen we je dit keer graag voor aan Maikel van de Kerkhof, onze nieuwe projectmanager. Maikel vertelt in dit interview over zijn achtergrond, zijn werk én zijn ambities!

Maikel van de Kerkhof

Wat is je functie bij Hagenaar Reclame?

“Mijn functie is projectmanager. Samen met mijn collega’s zorg ik dat alle projecten in goede banen worden geleid.”

Wat is je achtergrond en wat zijn je hobby’s?

“Mijn naam is Maikel van de Kerkhof, ik ben 49 jaar oud en ik kom uit het Brabantse Helmond. Na mijn grafische opleiding, ben ik begonnen als zeefdrukker. In die tijd kwamen de eerste printers en plotters net op de markt. Zo is mijn loopbaan in signing begonnen! Na een uitstapje als operationeel manager bij een standbouwbedrijf in België, ben ik weer terug de signing ingerold.” Maikel vervolgt: “De afgelopen tien jaar ben ik vooral werkzaam geweest als projectmanager voor grote projecten in binnen- en buitenland. Naast mijn werk ben ik vaak te vinden op het voetbalveld en geniet ik van de dagjes weg met mijn vriendin!”

Hoe bevalt je werk bij Hagenaar Reclame?

“Het werk bevalt me goed! Ik was niet direct op zoek naar een andere baan, totdat Albert Stel me benaderde voor deze functie, en hij over de ambities van Hagenaar Reclame vertelde. Die ambities spreken mij enorm aan, zeker omdat Hagenaar Reclame een mooie groei doormaakt!”

Wat kan je al zeggen over de samenwerking met je collega’s, en over de sfeer?

“De samenwerking met mijn directe collega’s gaat prima! Ik heb het gevoel dat we echt met zijn alle hetzelfde doel voor ogen hebben. In dit werk is de sfeer zeer bepalend: met mijn directe collega is de band zeer goed. We kunnen op elkaar bouwen!”

Wat zijn je ambities?

“Mijn ambities bij Hagenaar Reclame zijn om met zijn allen nóg betere resultaten te behalen! En dat we de klanttevredenheid naar een nog hoger level kunnen tillen. Tenslotte geeft een tevreden klant je de voldoening waar je het voor doet! Persoonlijk kijk ik er erg naar uit om Hagenaar Reclame nog beter op de kaart te zetten, nationaal en internationaal!”

Ben je benieuwd hoe wij jouw zaak kunnen dienen met onze projectmatige werkwijze?