24-03-2022

‘Internationale én nationale ambities’

Via verschillende wegen heb je de laatste tijd waarschijnlijk gemerkt dat wij als Hagenaar Reclame driftig aan de weg timmeren. Internationaal, maar zeker ook nationaal. Voor een verhelderend overzicht, een interview met Albert Stel, commercieel directeur binnen Hagenaar Reclame, waarin hij onze ambitieuze ontwikkelingen op een rijtje zet.

Albert Stel

''Vorige maand lieten we al weten dat we door de samenwerking met een grote internationale signing-organisatie onze blik structureel op het buitenland kunnen richten”, opent Albert. “We merken dat steeds meer Nederlandse bedrijven zich op de Duitse, de Belgische en andere buitenlandse markten richten. Deze samenwerking stelt ons in staat ook die bedrijven optimaal te ondersteunen! Dan moet je denken aan rebranding en strategische ondersteuning. Of het nu een groot of klein project is: je profiteert onder andere op het gebied van kostenvoordeel door ons grote, internationale netwerk.”


Nieuwe website

Albert: “Vanuit dat licht bezien, moet je ook de komende lancering van onze nieuwe website bekijken. We blijven trouw aan ons eigen, toegankelijke karakter. Door onze strategie, waarin we de focus meer op rebranding en grote projecten leggen, breiden we onze mogelijkheden uit met deze nieuwe website. Op die manier zijn we nog beter in staat onze volledige, zeer brede doelgroep te bedienen. De nieuwe website wordt binnenkort gelanceerd.”


Nieuwe medewerkers

“Onze ambities komen ook tot uitdrukking in het personeelsbeleid! Vorig jaar hebben we tien nieuwe collega’s begroet, in diverse disciplines. In dit prille nieuwe jaar staat de teller alweer op drie ingevulde vacatures. Eén van die nieuwe medewerkers is de projectmanager die zich specifiek richt op de Duitse en Belgische markt: nadere introductie volgt binnenkort. In de loop van dit jaar hopen we nog acht vacatures in te vullen!”


Nationale plannen

Albert: “Naast al de internationale ontwikkelingen, hebben we ook in Nederland een aantal grote projecten lopen. We werken aan een nieuwe locatie, er komt een nieuwe machine aan en onze uitbreidingsplannen in Nederland zijn volop in ontwikkeling: hou ons in de gaten!”

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van rebranding, signing of strategie? Neem dan contact met ons op!

Meer weten over deze blog?