11-04-2023

Het succesvolle projectmanagement van Christina

Christina is verantwoordelijk voor diverse accounts in Nederland en internationale klanten. In dit interview hebben we Christina gevraagd naar haar ervaringen als projectmanager bij Hagenaar Reclame en wat haar succesformule is.

Aan welke projecten werk jij momenteel?
Ik ben op dit moment vooral bezig met diverse retailers in Nederland, Duitsland, België, Frankrijk en Engeland. Zoals Steve Madden, New York Pizza, Rocycle en Vinted en Gemiva.

Wat doe jij buiten werk om?
Naast mijn werk als projectmanager bij Hagenaar Reclame ben ik ook een trotse moeder en houd ik van sporten en reizen. Ik vind het geweldig om nieuwe plekken te ontdekken en andere culturen te ervaren. Mijn liefde voor Engeland komt voort uit mijn Engels-Nederlandse achtergrond

Wat vind je het leukste aan je werk als projectmanager bij Hagenaar Reclame?
Wat ik het leukste vind aan mijn werk is de diversiteit en creativiteit van de projecten die ik mag managen. Het jongleren van alle ballen en het bewaren van het overzicht in deze dynamiek geeft mij veel energie. En het is geweldig om bij te dragen aan het ontzorgen van mijn klanten en om alles op tijd op te leveren.

Hoe zorg je ervoor dat je succesvol bent in het managen van projecten?
Het bewaren van het overzicht en het kunnen jongleren van alle ballen is essentieel voor het succesvol managen van projecten. Maar ook communicatie en samenwerking met het team zijn erg belangrijk. Het is cruciaal om iedereen op de hoogte te houden van de voortgang en eventuele obstakels, zodat we samen oplossingen kunnen vinden.

Kun je ons meer vertellen over een project waar je trots op bent?
Het project waar ik het meest trots op ben, was het rebranden van 80 New York Pizza filialen in Duitsland binnen een korte tijd. Het was een uitdagend project, maar het was geweldig om te zien dat het hele team zo goed samenwerkte om het op tijd af te krijgen.

Wat maakt het werken bij Hagenaar Reclame zo bijzonder voor jou? 
Het werken bij Hagenaar Reclame is bijzonder omdat we werken met een team van gepassioneerde mensen die altijd hun best doen om de klant te ontzorgen. De sfeer is open en informeel, wat het werken nog leuker maakt. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van zo'n geweldig team!

Wil jij ook aan de slag als projectmanager?
Ben jij enthousiast geworden van dit verhaal? Dan hebben wij goed nieuws! Wij zijn namelijk op zoek naar nog een getalenteerde projectmanager om ons team te versterken. Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog.

Wil je meer informatie over werken bij Hagenaar? Neem dan contact met ons op.