24-01-2024

Hagenaar Reclame sponsort team in de Noordkaap Challenge met opvallende carwrap

Team 134 heeft in de Noordkaap Challenge geschitterd, mede dankzij een opvallende carwrap verzorgd door Hagenaar Reclame. Deze bijzondere rit naar het noorden van Europa was niet alleen een avontuur, maar steunde ook een goed doel.


Noordkaapchallenge 5

De Noordkaap Challenge staat bekend om zijn uitdagende route en nobele doelstellingen. Dit jaar waren Renée en Joris (Team 134) onderdeel van dit avontuur, met een speciale missie om geld in te zamelen voor Stichting Kinderhulp. Hagenaar Reclame droeg bij aan hun avontuur door hun Hyundai IONIQ5 te voorzien van een opvallende carwrap. Dit was een unieke kans voor ons team om creatief te zijn buiten het traditionele bedrijfsleven.

De beelden van hun roadtrip zijn adembenemend en tonen de Hyundai IONIQ5 in volle glorie. Bij Hagenaar Reclame vonden we het geweldig om aan dit project te werken en zijn trots op het resultaat.

Noordkaapchallenge roadtrip

Noordkaapchallenge 2

Carwrapping voor elk doel

Bij Hagenaar Reclame kunnen we al jouw voertuigen wrappen, van carwrapping voor diverse doeleinden tot het besctickeren van een vrachtwagen. Of je nu een statement wilt maken, je merk wilt promoten of gewoon op zoek bent naar een frisse look, wij staan klaar om jouw voertuig te transformeren. Neem contact op voor meer informatie over onze carwrap prijzen en mogelijkheden en maak ook jouw voertuig tot een blikvanger op de weg!

Op de hoogte blijven over het laatste nieuws? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief.