19-09-2023

Binnenreclame en Buitenreclame  voor hoofdkantoor NIO

"Vier grote lichtreclames zijn geplaatst en de buitenzijde van het 3000m² grote pand is voorzien van een foliebekleding, inclusief full color lichtwanden aan de binnenzijde.

Nieuwe buitenkant NIO

Recentelijk heeft Hagenaar Reclame een mooi project opgeleverd voor het NIO-hoofdkantoor in Breukelen, in opdracht van DRDS. Aan ons om het pand zowel van buiten als van binnen flink allure te geven! De ontwikkelaar van slimme premium elektrische auto’s stelt in hun ontwerpen het gevoel van luxe en de ultieme klantbeleving centraal. Dit hebben we ook vertaalt in de aankleding van het pand.

NIO, opgericht in 2014, is in China en Europa een sterk en snelgroeiend merk met meer dan 300.000 slimme elektrische auto’s. Het automerk biedt meer dan duurzame mobiliteit en wil het innovatieve karakter ook uitstralen. In dit modern uitziende pand met hoge ramen komt dat goed tot uiting! 

In een maand tijd heeft Hagenaar Reclame met een team van acht professionals dit project gerealiseerd. Het 3000m2 grote kantoorpand is eerst ontdaan van oude beplakking en vervolgens met nieuwe folie beplakt. Om het pand nog verder onder de aandacht te brengen hebben we rondom het pand vier grote lichtreclames ontworpen en geplaatst. Tot slot hebben we chique uitstraling binnen doorgetrokken door wanden te voorzien van folies en  doosletters en doeken die ingebouwde LED-verlichting hebben.

Lees alles over dit project op de projectpagina.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, offertes of vragen over diverse soorten signing!