NIO

Binnen- en buitenreclame voor het hoofdkantoor van NIO

Recentelijk heeft Hagenaar Reclame een mooi project opgeleverd voor het NIO-hoofdkantoor in Breukelen, in opdracht van DRDS. Aan ons om het pand zowel van buiten als van binnen flink allure te geven!

NIO, opgericht in 2014, is in China en Europa een sterk en snelgroeiend merk met meer dan 300.000 slimme elektrische auto’s, op moment van schrijven. Het automerk biedt meer dan duurzame mobiliteit en wil het innovatieve karakter ook uitstralen. In dit modern uitziende pand met hoge ramen komt dat goed tot uiting!

NIO hoofdkantoor voorzien 3000m2 folie

Om het pand van NIO de gewenste uitstraling te geven, hebben de monteurs van Hagenaar Reclame allereerst ca 3000m2 folie verwijderd. Om vervolgens het gehele pand grijs te plakken door middel van bestickering. Er zijn verschillende technieken mogelijk voor het beplakken van jouw pand. Afhankelijk van de condities, de wensen en het ontwerp. Denk aan droge of natte applicatie, zandstraalfolie of geëtste folie of zelfklevende gevelbekleding.

NIO hoofdkantoor voorzien gevelreclame

Om het pand nog verder onder de aandacht te brengen hebben we rondom het pand vier grote lichtreclames ontworpen en geplaatst. Benieuwd wat er allemaal mogelijk met gevelreclame is voor jouw pand? Het plaatsen van lichtreclames of lichtbakken met doeken behoort tot de mogelijkheden. Ook valt te denken aan neonreclames, LED-reclames of verlichte gevelletters.

NIO hoofdkantoor voorzien instore signing

De chique uitstraling hebben we binnen doorgetrokken door wanden te voorzien van kleurrijke verlichting met behulp van doeken die ingebouwde LED-verlichting hebben. Deze sfeervolle technologische toepassing geeft de mogelijkheid om een rijk scala aan kleuren en visuele effecten te creëren.

Met een team van acht man hebben wij dit project met de drie grote vormgeving toepassingen in een maand tijd gerealiseerd.

Detail pand NIO
Detail zijkant pand NIO
Close-up zijkant pand NIO

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor binnen, buitenreclame of andere signing? Bekijk dan onze verschillende projecten of neem contact met ons op. 

Neem contact op

Uitgelichte projecten

Antos Bouw overzicht

antos bouw

Opvallen vanaf de snelweg

new-york-pizza-verlichte-doosletters

new york pizza

Gevelreclame en aankleding

Gevelreclame Hoesel de blaey

diverse

Passende gevelreclames