17-02-2022

'Ze hebben alles zelf in huis!'

Building Retail is een bouwmanagementbureau uit Nootdorp. Zij bouwen een casco lege ruimte in een paar weken tijd om tot een volwaardige winkel: daarbij hebben zij oog voor hoogwaardige details en afwerkingen. Bovendien verzorgt Building Retail de volledige voorbereiding.

Behalve de retail, richt Building Retail zich ook op het verbouwen van kantoren, hospitality- en sportlocaties. Robin Albersen is eigenaar van Building Retail. Hij maakt al jarenlang gebruik van onze diensten als leverancier, naar volle tevredenheid!


Fijne partij

Robin: “Wij bekijken per project welke leverancier het beste aansluit bij de invulling. Hagenaar Reclame is een fijne partij, waar we regelmatig mee samenwerken.” Hij vervolgt: “In ons vijfjarige bestaan maken we eigenlijk het grootste deel van die tijd al gebruik van hun diensten. Ik kende Albert Stel al langer, de contacten waren makkelijk gelegd.”


Teamspeler

“Hoewel we van meerdere leveranciers op het gebied van signing en reclame gebruikmaken”, zegt Robin, “valt Hagenaar Reclame op door de snelheid van werken, hun flexibiliteit en kwaliteit. En wat ik heel belangrijk vind: hun aanpak is erg menselijk. Daar voel ik me prettig bij. Wij zoeken een teamspeler en Hagenaar Reclame is dat.”


Vertrouwen

Robin: “Wanneer een keer oponthoud ontstaat in het proces, lossen ze dat altijd op. De communicatie verloopt heel direct en ze leveren eigenlijk altijd netjes en goed werk af. Door die ervaring heb ik veel vertrouwen, en dat is heel belangrijk in ons werk.” Robin: “Wij maken vanuit het verleden met name gebruik van hun gevelreclame en beplakkingen. Daarnaast nodigen we hen ook steeds vaker uit mee te denken over het ontwerpen van logo’s of complete huisstijlen: hun rol wordt groter.”

Kracht

“De grote kracht van Hagenaar Reclame”, besluit Robin, “is dat ze alles zelf in huis hebben. Ze verzorgen een breed scala aan diensten. Dat schakelt voor ons heel gemakkelijk. Behalve voor retailprojecten, vragen we hen ook voor kantoorprojecten. Onze ervaring uit de retail vertalen we door naar het verbouwen van complete kantoren. Ten opzichte van de traditionele bedrijven zijn wij in staat het proces zó in te richten dat de planning enorm efficiënt is. Hagenaar Reclame verzorgt dan bijvoorbeeld de interieurbeplakking. Dat proces verloopt snel en efficiënt. Hagenaar Reclame is onze werkwijze gewend!”

Meer weten over deze blog?