Bedrijfsinterieur
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Bedrijfsinterieur

De sfeer in een ruimte bepaalt hoe we ons voelen. Is de juiste kleur gebruikt en is de akoestiek wel goed? Is er voldoende privacy voor alle medewerkers? Is de boodschap die wij naar onze klanten willen overbrengen wel juist in ons pand? Is de wachtkamer in het ziekenhuis wel gezellig voor de patiënt? Dit zijn allemaal vragen die meespelen bij het verbeteren van uw bedrijfsinterieur. Hagenaar Reclame denkt hier graag met u over na.

Waarom is een uitgedacht bedrijfsinterieur belangrijk?
Een passend en uitgedacht bedrijfsinterieur is zowel belangrijk voor uw klanten als voor uw medewerkers. Voor klanten is het belangrijk dat de juiste sfeer en de gewenste boodschap worden overgebracht. Voor medewerkers is het belangrijk dat zij zich prettig voelen in het bedrijf. Een functionele werkplek en een goede sfeer kunnen hieraan bijdragen. Een ultiem bedrijfsinterieur is dan ook inspirerend, functioneel en ergonomisch verantwoord, maar vormt tegelijkertijd een weerspiegeling van het bedrijf.

Waarom bedrijfsinterieur bij Hagenaar Reclame?
Bij Hagenaar Reclame denken wij graag met u mee om uw doelen en wensen te laten matchen met het bedrijfsinterieur. U kunt bij ons terecht voor:

  • Het verbeteren van de sfeer in uw pand.
  • Textielprint voor wanden, behang en gordijnen.
  • Creatieve wand- en glas decoraties.
  • Het aanbrengen van vele soorten folies in het interieur.

"Bij Hagenaar Reclame staan bedrijfswaarden als service en kwaliteit bovenaan en daar worden geen concessies aan gedaan."
David Rodgers - Woonsquare

Direct advies of een prijsaanvraag voor bedrijfsinterieur? Neem contact met ons op!

Advies of prijsaanvraag voor bedrijfsinterieur?

Voor een volledige restyling van uw bedrijf bent u bij Hagenaar aan het juiste adres. Wilt u binnenkort eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden voor uw bedrijfsinterieur? Neem dan contact op via telefoon of onderstaand contactformulier.

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen