Signing

Vloerstickers

Vloerreclame, waaronder vloerstickers, is een uitstekende manier om je reclamecampagne te versterken en je naamsbekendheid te vergroten. Of het nu gaat om het aanbieden van speciale promoties of om je merk te versterken, vloerstickers zijn een veelzijdig en effectief promotiemiddel om de aandacht van je klanten te trekken.

Daarnaast maak je met vloerstickers op unieke wijze duidelijk waar je bedrijf voor staat. En wist je dat drie kwart van de aankoopbeslissingen pas in de winkel plaatsvindt? Met vloerstickers speel je hier gemakkelijk op in. Hagenaar Reclame helpt je graag met het ontwerpen en produceren van vloerreclame op maat. Lees verder en ontdek de toepassingen en mogelijkheden van vloerstickers.

Hoe kan ik vloerreclame efficiënt inzetten?

Vloerreclame in de vorm van vloerstickers heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. Zo kan je het middel inzetten bij:

  • Evenementen. Denk bijvoorbeeld aan beurzen of festivals. Vloerreclame kan hierbij dienen als bewegwijzering of reclame voor je merk.
  • Winkels. Vloerstickers in winkels wordt vaak ingezet voor een specifiek product of merk. Hierbij kan de consument worden overgehaald om een product aan te schaffen.
  • Horecagelegenheden. Ook in horecagelegenheden dienen vloerstickers vaak ter promotie van een specifiek product of merk.

Waardoor is vloerreclame nu zo effectief? Doordat de doelgroep ermee in aanraking komt in de laatste fase van het aankoopproces. In deze fase kun je het beste een duidelijke Call To Action en de USP’s van je bedrijf communiceren. Heb je advies nodig over de inzet van vloerstickers? Neem contact met ons op!

De voordelen van vloerreclame

Vloerstickers hebben een aantal belangrijke voordelen. Met de juiste vloerstickers stimuleer je bijvoorbeeld de verkoop, vergroot u de naamsbekendheid en versterk je jouw reclamecampagne. Doordat je inspeelt op de laatste fase van het aankoopproces, kan je de doelgroep gemakkelijk overtuigen. Daarnaast hebben vloerstickers erg veel toepassingsmogelijkheden en is het verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting en kleur. Ten slotte is de attentiewaarde van vloerreclame stukken hoger dan bijvoorbeeld plafondreclame, doordat vloerreclame meer in het gezichtsveld ligt.

Waarom vloerreclame bij Hagenaar Reclame?
  • Full color
  • Ook voor ontwerp en advies
  • Gehele proces in eigen huis
  • Ook buiten toepasbaar

Advies of offerte aanvragen?

Benieuwd hoe jouw boodschap perfect op vloerreclame geplaatst kan worden en hoe snel wij deze bij jouw bedrijf kunnen aanbrengen? Wij helpen je graag met jouw idee! 

Onderwerp*
Advies aanvragen
Offerte aanvragen
Afspraak plannen
Liever direct contact?

Bel ons en we staan je graag te woord voor advies.

0184 41 76 85

Full-service signing sinds 1980

Binnen­reclame

Reclamestickers en ruitbestickering, Makelaars­reclame, Smart folie, Beursbouw

Buiten­reclame

Gevelreclame, Reclamevlaggen- en vlaggenmasten, Lichtreclame

Makelaars­reclame

Presentatiesystemen, Raamlichtbakken, Tuinborden, raamposters, V-borden

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Laat je inspireren

Laat je inspireren op ons Pinterest-board en ontdek de mogelijkheden of bekijk onze projecten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!