Vloerreclame
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Binnenreclame
Vloerreclame
Vloerreclame

Vloerreclame is uitermate geschikt om uw reclamecampagne te versterken of uw naamsbekendheid te vergroten. Daarnaast maakt u met vloerreclame op unieke wijze duidelijk waar uw bedrijf voor staat. En wist u dat drie kwart van de aankoopbeslissingen pas in de winkel plaatsvindt? Met vloerreclame speelt u hier gemakkelijk op in. Hagenaar Reclame helpt u graag met het ontwerpen en produceren van vloerreclame op maat. Lees verder en ontdek de toepassingen en mogelijkheden van vloerreclame.

Hoe kan ik vloerreclame efficiënt inzetten?

Vloerreclame heeft ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. Zo kunt u het middel inzetten bij:

  • Evenementen. Denk bijvoorbeeld aan beurzen of festivals. Vloerreclame kan hierbij dienen als bewegwijzering of reclame voor uw merk.
  • Winkels. Vloerreclame in winkels wordt vaak ingezet voor een specifiek product of merk. Hierbij kan de consument worden overgehaald om een product aan te schaffen.
  • Horecagelegenheden. Ook in horecagelegenheden dient vloerreclame vaak ter promotie van een specifiek product of merk.

Waardoor is vloerreclame nu zo effectief? Doordat de doelgroep ermee in aanraking komt in de laatste fase van het aankoopproces. In deze fase kunt u het beste een duidelijke Call To Action en de USP’s van uw bedrijf communiceren. Heeft u advies nodig over de inzet van vloerreclame? Neem contact met ons op!

De voordelen van vloerreclame

Vloerreclame heeft een aantal belangrijke voordelen. Met de juiste vloerreclame stimuleert u bijvoorbeeld de verkoop, vergroot u de naamsbekendheid en versterkt u uw reclamecampagne. Doordat u inspeelt op de laatste fase van het aankoopproces, kunt u de doelgroep gemakkelijk overtuigen. Daarnaast heeft vloerreclame erg veel toepassingsmogelijkheden en is het verkrijgbaar in iedere gewenste afmeting en kleur. Ten slotte is de attentiewaarde van vloerreclame stukken hoger dan bijvoorbeeld plafondreclame, doordat vloerreclame meer in het gezichtsveld ligt.

Waarom vloerreclame bij Hagenaar Reclame?

  • Full color
  • Ook voor ontwerp en advies
  • Gehele proces in eigen huis
  • Ook buiten toepasbaar

Benieuwd wat wij kunnen?

Hagenaar Reclame heeft reeds voor een groot aantal bedrijven reclame-uitingen ontworpen, geproduceerd en geplaatst. Bent u benieuwd wat wij al gerealiseerd hebben op het gebied van vloerreclame en andere communicatiemiddelen? Bekijk onze projecten hier.

Advies of een prijsaanvraag voor vloerreclame? Neem direct contact met ons op!

Laat je inspireren

Volg ons op Pinterest en blijf op de hoogte van de nieuwste signing trends. Advies of prijsaanvraag voor vloerreclame?

Bent u er nog niet helemaal zeker van of vloerreclame voor u geschikt is of dat de boodschap er wel op past? Onze medewerkers beantwoorden graag uw vragen!

0184 41 76 85
Onderwerp
Informatie opvragen
Offerte aanvragen