Stapper Vastgoed
Alle productie volledig in eigen huis
Van ontwerp tot montage
Projectmanagement
Projecten
Stapper Vastgoed
Gehele singing Stapper Vastgoed

Tot voor kort werkte Stapper Vastgoed met een verouderd fotopresentatie systeem waar spotjes op gericht waren. Inmiddels heeft Hagenaar Reclame Stapper Vastgoed voorzien van de LED verlichte displays van VitrineMedia.

“Het lijken net tv-schermen”, aldus Gerard Stapper, directeur bij Stapper Vastgoed. De aanpak van onze adviseur voor dit project beviel erg goed: “Het proces is heel soepel verlopen en de adviseur wist de wensen van Stapper Vastgoed goed door te vertalen naar concrete oplossingen.”

De reden dat Stapper Vastgoed heeft gekozen voor VitrineMedia was duidelijk: “omdat we alles bij één partij konden neerleggen: de v-borden, de belettering, de raamdecoratie, de lichtreclame en natuurlijk de prachtig verlichte displays”.

Dankzij de LED-verlichte displays heeft het pand een echte 'WOW-factor' gekregen. Er is dan ook een duidelijk verschil te zien. De displays trekken sneller de aandacht van voorbijgangers en zij denken daardoor eerder aan Stapper Vastgoed wanneer zij op zoek zijn naar een makelaar. (Potentiële) klanten komen sneller naar binnen en voorbijgangers blijven langer staan. Het VitrineMedia systeem valt enorm op en is gebruiksvriendelijk. “Ik kan alles in eigen beheer houden, dat vind ik erg prettig aan dit systeem”, aldus Stapper.

Gerealiseerd voor dit project:

LED Display

Advies of prijsaanvraag?

Wilt u ook opvallen met de LED-verlichte displays van VitrineMedia? Bel dan nu naar Hagenaar Reclame of vul onderstaand contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

0184 41 76 85
Onderwerp
Algemeen
Buitenreclame
Binnenreclame
Voertuigreclame
Interieur- en standbouw
Bewegwijzering
Makelaarsreclame
Zeefdruk & digitaal
Ontwerp & huisstijlen

Meer projecten