Stapper vastgoed

Een echte 'WOW-factor' door de LED-verlichte displays

Wij hebben Stapper vastgoed mogen voorzien van LED verlichte displays van VitrineMedia.

Gehele singing Stapper Vastgoed

Tot voor kort werkte Stapper Vastgoed met een verouderd fotopresentatie systeem waar spotjes op gericht waren. Inmiddels heeft Hagenaar Reclame Stapper Vastgoed voorzien van de LED verlichte displays van VitrineMedia.


“Het lijken net tv-schermen”, aldus Gerard Stapper, directeur bij Stapper Vastgoed. De aanpak van onze adviseur voor dit project beviel erg goed: “Het proces is heel soepel verlopen en de adviseur wist de wensen van Stapper Vastgoed goed door te vertalen naar concrete oplossingen.”


De reden dat Stapper Vastgoed heeft gekozen voor VitrineMedia was duidelijk: “omdat we alles bij één partij konden neerleggen: de v-borden, de belettering, de raamdecoratie, de lichtreclame en natuurlijk de prachtig verlichte displays”.


Dankzij de LED-verlichte displays heeft het pand een echte 'WOW-factor' gekregen. Er is dan ook een duidelijk verschil te zien. De displays trekken sneller de aandacht van voorbijgangers en zij denken daardoor eerder aan Stapper Vastgoed wanneer zij op zoek zijn naar een makelaar. (Potentiële) klanten komen sneller naar binnen en voorbijgangers blijven langer staan. Het VitrineMedia systeem valt enorm op en is gebruiksvriendelijk. “Ik kan alles in eigen beheer houden, dat vind ik erg prettig aan dit systeem”, aldus Stapper.

Stapper makelaarsreclame
Stapper makelaarsreclame
Stapper makelaarsreclame

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijfspand kunnen betekenen?

Neem contact op

Uitgelichte projecten

Antos Bouw overzicht

antos bouw

Opvallen vanaf de snelweg

new-york-pizza-verlichte-doosletters

new york pizza

Gevelreclame en aankleding

Gevelreclame Hoesel de blaey

diverse

Passende gevelreclames