28-04-2022

Wist je dat... over rebranding

Over rebranding valt veel te vertellen! Wist je bijvoorbeeld dat wij jouw volledige rebranding-traject kunnen verzorgen?! Maar: wanneer is het tijd om de stap te zetten naar het optimaliseren van je merkstrategie?

De Beren

De optie ‘rebranding’ komt in beeld wanneer je jouw ‘handel’ opnieuw wilt positioneren in de markt. Andere momenten waarop je deze stap kunt zetten, is in het geval van fusies en overnames, of wanneer je bedrijfsnaam verandert.

Veranderingen

Je kunt rebranding ook overwegen wanneer je veranderingen in de markt constateert, of wanneer je bedrijf over de grenzen groeit! Ten slotte kan ook blijken dat je toe bent aan een nieuwe ‘identiteit’: je imago loopt achter de feiten aan.

Partner

In alle gevallen geldt dat je in Hagenaar Reclame de juiste partner vindt die je bij dit complexe en uitdagende traject kan ondersteunen. Wij beheersen alle onafhankelijke stappen die rebranding met zich meeneemt. Beter nog: wij kunnen je met ons projectmanagement volledig ontzorgen op het gebied van rebranding! We hebben inmiddels al vele bedrijven geholpen met een rebranding. En naast het feit dat we het goed kunnen, vinden we het ook nog eens hartstikke gaaf!

Wil je meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van onze dienstverlening? Neem contact met ons op!