31-08-2022

Welverdiend teamuitje op een supboard!

Hagenaar Reclame bevond zich in 2022 in ‘het oog van de orkaan’: buitenlandse uitbreiding, intensieve samenwerking met een Europese partner, ontwikkelingen op het gebied van rebranding, veel nieuwe collega’s én een fonkelnieuwe website!

Reclame teamuitje

Na al deze ontwikkelingen die elkaar in hoog tempo opvolgden, vonden we het op 19 augustus hoog tijd voor een teamuitje!

Informatieve wijze

De dag begon op informatieve wijze, met een presentatie waarin ambities en veranderingen ter sprake kwamen. De ochtend werd afgesloten met een inspirerende spreker, waarna we gezamenlijk van een uitgebreide lunch genoten.

Biesbosch

Daarna gingen we op pad naar de Biesbosch! Suppen is helemaal van deze tijd: na een heldere instructie gooiden we onze planken in het diepe en peddelden we het prachtige natuurgebied in. Veel plezier, spetters en gespartel later, stapten we weer op de vaste wal! Met een goede borrel en een overdadige barbecue sloten we deze leuke dag af.

Team

Het was erg fijn met het team op pad te zijn en te genieten van de inspanning, ontspanning en vooral de gezelligheid. Team Hagenaar Reclame is er weer helemaal klaar voor, kijk maar naar de foto’s!

Suppen

Ben je op zoek naar inspirerende reclame uitingen en vakkundige signing? Neem dan contact met ons op.