30-09-2021

Van opdracht tot eindproduct

Als klant ben je van ons gewend dat wij een ‘gelikt’ eindproduct afleveren. Maar hoe komt die ‘state-of-the-art’ signing of stijlvolle autobelettering tot stand? Een klein kijkje in onze keuken…

productieproces

Ons productieproces wordt gevormd door een hecht team. Hier benoemen wij een aantal ‘willekeurige’ deelnemers aan ons proces. Dit zijn – onder andere! – de mensen die ervoor zorgen dat jouw zaak goed voor de dag komt!


Voorbereiding met Alexander

Onze productieleider Alexander is 29 jaar jong. Hij is opgeleid als grafisch ontwerper én als productontwerper. Alexander verzorgt namens Hagenaar Reclame de voorbereiding op de buitendienst. Bij het CNC-apparaat bewerkt Alexander het materiaal naar wens van de klant. Met behulp van het CNC-apparaat verzorgt hij de computergestuurde regeling van werktuigmachines, die snel en nauwkeurig stukken moeten maken in metaal, kunststof of hout. De gevelbeplating wordt door Alexander in de beste kwaliteit voor jou gemaakt.


In de studio met Sabrina

Sabrina staat in de studio. Momenteel houdt zij zich met name bezig met de voorbereiding van al het digitale werk. Een belangrijk onderdeel hiervan is het opmaken van de bestanden, zodat deze klaarstaan voor productie. Daarnaast is ze bezig met het aansturen van de printers, lamineren en het snijden van alle stickers. Ze zorgt ervoor dat alles gereed staat voor montage.


Op de werkplaats met Adrie en Vannie

Adrie en Vannie zijn actief op de werkplaats. Zij zijn vooral bezig met allerlei klussen, zoals lassen, spuiten, zagen en alle elektronica. Samen zorgen ze voor een prachtig eindproduct. Bij deze eindproducten kun je denken aan: lichtreclames, reclamezuilen of grote constructies.

Benieuwd naar onze werkwijze bij projecten?

Om te beginnen brengen wij je wensen en behoeften zo goed mogelijk in beeld. Vervolgens doen we diverse voorstellen: in het eindvoorstel worden je ideeën en wensen tot in detail opgenomen. Wanneer je de offerte hebt geaccepteerd, stellen we een projectteam samen, met een accountmanager, een projectmanager, een planner en enkele creatieve collega's. We stellen een planning op en starten het project: het montageteam installeert het product op je locatie en geeft indien gewenst een korte uitleg. Na oplevering houden we contact, om te zorgen dat alles naar wens blijft!

Wil je meer weten van onze werkwijze en wat we voor jou kunnen betekenen?