07-07-2022

‘Trots op het vertrouwen!’

Tineke en Adrie Hagenaar begonnen in 1980 met de zeefdrukkerij. In de loop der jaren groeide hun bedrijf uit tot een bekende signmaker. Hun zoon Wilbert liep als jongetje al rond in de werkplaats: reclame en signing is hem met de paplepel ingegoten. Wilbert is al een lange tijd mede-eigenaar en nu, 42 jaar later, vinden Tineke en Adrie dat het tijd is om het stokje volledig over te dragen!

overname albert en wilbert

Wilbert Hagenaar en commercieel directeur Albert Stel zetten het werk van Tineke en Adrie voort als de nieuwe eigenaren van Hagenaar Reclame en Display Media. Op de dag van het 42-jarige jubileum van Hagenaar Reclame is de officiële overdracht!

Gerespecteerde speler

Wilbert en Albert zijn trots op het vertrouwen. “We hebben Hagenaar Reclame zien uitgroeien tot de gerespecteerde speler die het nu is in de sign wereld”, vertelt Wilbert. “We lopen over van ambitie het succes verder uit te breiden”, vult Albert aan, die alweer vijf jaar bij de reclamemaker in Sliedrecht werkt. Beide mannen zien de technische kennis en inhoudelijke expertise als basis waarop ze verder gaan bouwen. Albert: “Wilbert neemt het technische deel voor zijn rekening. Ik richt me op sales en marketing”

 

Bekendheid vergroten

Hagenaar Reclame heeft de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt. Albert: “Er zijn veel nieuwe medewerkers bijgekomen. En we verkennen letterlijk de grenzen: onze ambitie is dan ook de bekendheid van Hagenaar Reclame in de Benelux te vergroten.” De mannen willen daarvoor onder andere de mogelijkheden van online marketing en branding optimaal benutten.

 

Nieuwe producten

Wilbert: “Een andere ambitie is het verder uitdenken van nieuwe producten. Ik denk dat we met behulp van automatisering en eigen productie onze klanten in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn!” Op dat vlak heeft Hagenaar Reclame zich al laten gelden, bijvoorbeeld met het oprichten van DisplayMedia. Met dat bedrijf bedienen zij voornamelijk de retail en makelaardij met digital signage en etalagepresentatie.

 

Nieuwe koers

Ondanks de leveringsproblemen waar veel sectoren recent mee te maken hebben, wordt de nieuwe koers van Hagenaar Reclame al langzaam maar zeker zichtbaar. Albert: “We hebben onlangs onze nieuwe website gelanceerd, zijn actief in het buitenland en werken steeds vaker op projectmatige basis. Dat is de koers die we willen varen!”

 

Naam uitdragen

Maar bovenal zijn Wilbert en Albert trots. Trots op het mooie en gezonde bedrijf dat ze mogen voortzetten én trots op het vertrouwen wat Tineke en Adrie in hen stellen! “We doen er alles aan de naam van onze klanten zo goed mogelijk uit te dragen: dat is immers waar Hagenaar Reclame al 42 jaar voor staat en wat we zo goed mogelijk willen voortzetten!”

overname tineke en adrie

Ben je benieuwd hoe wij jouw zaak kunnen dienen met onze projectmatige werkwijze?