Hagenaar

Signing voor New York Pizza

Nieuws
Signing voor New York Pizza 

Afgelopen periode zijn wij verder gegaan met het leveren en installeren van diverse vormen van signing voor een aantal vestigingen van New York Pizza. In Nederland én in het buitenland!

Zoals jullie in mei al konden lezen, zijn wij door XS Architecten gevraagd om voor een aantal vestigingen van New York Pizza de complete signing aan te passen naar de nieuwe huisstijl. Tijd voor een update, want ondertussen hebben wij NYP in Molenwijk Amsterdam opgeleverd, deze week werken wij in Uitgeest en volgende week staat de New York Pizza vestiging in Sittard op de planning. Vervolgens gaan we ‘internationaal’, want ook in België en in Duitsland is de signing van Hagenaar Reclame binnenkort te zien op de gevels en in de interieurs van de pizza-gigant uit de Verenigde Staten! Super cool!

Complete pakket
Wij verzorgen het complete pakket. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de vestigingen nemen wij voor onze rekening. Van lichtreclame tot bedrijfsinterieur en niet te vergeten de opvallende neon signs. Ook in 2021 gaan wij gewoon verder met onze signing voor New York Pizza!

"Wij verzorgen het complete pakket. Zowel de binnenkant als de buitenkant van de vestigingen nemen wij voor onze rekening"

De meest recente nieuwsberichten

Degelijke, herkenbare en consistente bedrijfskleding

Hagenaar kleding: degelijk, herkenbaar en consistent