05-11-2020

Samenwerking Kolsteren Projekten

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Kolsteren Projekten. Lennart Visser is projectleider bij dit projectmanagementbureau uit Berkel-Enschot. Hij vertelt over de prettige samenwerking en benoemt een aantal van onze specifieke kwaliteiten.

Kolsteren Projekten

Kolsteren Projekten is een projectbureau dat verbouwingen van begin tot einde coördineert. Van ontwerp tot en met oplevering en nazorg. Voor hen is het verbouwen van winkels en kantoren dagelijks werk. Zij verzorgen heel het traject, van vergunningaanvraag, budgetbewaking en planning tot en met controle op de kwaliteit van de uitvoering.

Turnkey

“Wij verzorgen ‘turnkey’ verbouwingen van kantoren en winkels. Dat wil zeggen dat wij heel het project verzorgen en dat de opdrachtgever nergens naar om hoeft te kijken. Dat betekent dat wij ook zorgen voor de gewenste reclame-uitingen voor de opdrachtgevers. En daar komt Hagenaar Reclame in beeld. Zij staan goed bekend in de markt, en ik kom uit de regio, dus de contacten waren makkelijk gelegd! Onze eerste samenwerking was bij een project voor Specsavers, dat is alweer enige jaren geleden. Die samenwerking is ons zo goed bevallen dat wij sindsdien bij nieuwe projecten standaard gebruik maken van de diensten van Hagenaar Reclame!”

“Het voordeel van Hagenaar Reclame is dat zij op het gebied van reclame het totale plaatje verzorgen. Wij maken voornamelijk gebruik van hun expertise op het gebied van gevelreclame en gevelontwerp, maar afhankelijk van de specifieke wensen van onze opdrachtgevers, vallen wij echter geregeld terug op de volledige en brede dienstverlening van Hagenaar Reclame!”

Vertrouwen

“Wat ons betreft is Hagenaar Reclame een prima partner, omdat ze kwalitatief goed en snel werk leveren. En er is veel vertrouwen: ze komen altijd hun afspraken na, ook als er iets tegenzit zorgen zij ervoor dat er topwerk wordt afgeleverd!”

Wil jij ook de voordelen van onze dienstverlening ervaren?