02-08-2023

Onze Business Development & Sales Manager aan het woord

Bij Hagenaar Reclame zijn we trots op onze Business Development & Salesmanager Tom Werkhoven. Tom is verantwoordelijk voor de groei en omzet van het bedrijf op internationaal terrein. In dit interview hebben we hem gevraagd naar zijn succesformule. Ontdek wat de luchtvaart te maken heeft Tom’s succes!

Hagenaar reclame 8

Aan welke projecten werk jij momenteel?

Lopende projecten zoals o.a. Steve Madden Europe, maar ook hele mooie prospects – groot en klein – waar ik helaas de namen hier nog niet kan noemen.  😉

Wat vind je het leukste aan je werk als Business Development & Sales Manager bij Hagenaar Reclame?

De verscheidenheid. Vanuit commercie het begeleiden van grote, multidisciplinaire projecten. Nieuwe relaties opbouwen. Meedenken in oplossingen voor onze cliënten. Ad-hoc naar locaties. Maar ook samen met het team onze dagelijkse processen tegen het licht houden en samen stappen voor de organisatie maken.

Hoe zorg je ervoor dat je succesvol bent in jouw werk?

Mijn achtergrond ligt niet in de signing. Wat dat betreft kom ik net kijken. Ik tracht mijn ervaring vanuit o.a. de luchtvaart, logistiek en sales in te zetten. Maar ook mijn netwerk in zijn kracht te gebruiken. Ik merk dat dit verfrissend werkt, voor mijzelf maar ook i.c.m. het team.

Kun je ons meer vertellen over een project waar je trots op bent?

Dat verschilt. Het kunnen de indrukwekkende afmetingen zijn van een project, zoals dat van een Bleckmann in Almelo. Maar ook een project waar we initieel heel klein begonnen en samen met expertise partners en cliënt werken naar grote punten op de horizon, zoals voor Steve Madden Europe.

Hebben we je nieuwsgierig gemaakt naar Hagenaar Reclame en wil je ook ambitieuze stappen maken met het team? Er staan maar liefst drie 🔝 vacatures open! Het werken bij Hagenaar Reclame is bijzonder omdat we werken met een team van gepassioneerde mensen die altijd hun best doen om de klant te ontzorgen. De sfeer is open en informeel, wat het werken nog leuker maakt. Klik voor meer informatie op de betreffende functie en wie weet spreken we jou binnenkort.

Openstaande vacatures

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie, offertes of vragen over de vacatures!