28-10-2021

Maak kennis met stagiair Owen

Owen Hoogendoorn is negentien jaar oud. Hij volgt een mbo-opleiding Marketing & Communicatie aan het Da Vinci College. Nu hij in zijn tweede leerjaar zit moet hij een halfjaar stagelopen. Van augustus tot en met februari volgt hij bij ons zijn meeloopstage!

Owen Hoogendoorn

Owen: “Ik heb Hagenaar als stageplaats gevonden via stagemarkt.nl. Hagenaar Reclame viel me gelijk op. Ze zijn bekend in de gevelreclame en dat spreekt me aan! Ik heb verder geen ervaring met reclame.” Hij vervolgt: “Ik hou me tijdens deze stage vooral bezig met de social mediakanalen van Hagenaar. Maar ik hou ook de e-mail bij en neem de telefoon op. Dit is meer klantgericht en dat vind ik ook wel erg leuk! Als ik tijd over heb, dan help ik soms ook de monteurs…”


Social media


“Mijn schoolopdracht bestaat uit een social media plan schrijven”, vertelt Owen. “Daar krijg ik wekelijks opdrachten voor van school. Deze week moet ik me bijvoorbeeld richten op de concurrenten van Hagenaar Reclame: hoe zij actief zijn op hún social mediakanalen. Het plan heeft als doel dat de social media van het bedrijf verbeterd wordt.” Owen: “Het werk sluit op zich wel aan bij mijn opleiding, omdat social media een onderdeel van marketing en communicatie is. Social media vind ik ook het leukst om te doen!”


Werksfeer


“Albert is mijn begeleider. Ik heb leuk contact met hem, maar ook met andere collega’s. In de sales met Wilbert en ook met de monteurs. Het is echt een prettige werksfeer!” Owen: “Mijn ambities tijdens deze stage zijn meer bekendheid in dit vak en in het bedrijfsleven opdoen, maar vooral meer leren over mijn toekomstige vakgebied.”


Sport


Met mijn ouders en broer woon ik in Papendrecht. We hebben ook een hond en een kat. In mijn vrije tijd sport ik veel: op dinsdag en donderdag korfbal en dan nog zes dagen per week fitness- en krachttraining!”

Wil je ook bij Hagenaar Reclame stagelopen?