16-12-2021

Maak kennis met projectmanager Vanessa

Met de aanstelling van Vanessa Lingsveld als onze nieuwe projectmanager zetten we een nieuwe stap in onze ambities. Als projectmanager begeleidt Vanessa opdrachten van ‘A tot Z’. Zij vertelt zelf over haar achtergrond en de uitdagingen die Hagenaar Reclame biedt.

Projectmanager Vanessa ziet het als een uitdaging om Hagenaar breder op de kaart te zetten!

“Albert Stel heeft mij benaderd voor deze functie”, begint Vanessa. “Wij spraken elkaar regelmatig vanuit de leverancierszijde. Albert had gehoord dat ik op zoek was naar een bredere functie. Ik heb bijna twintig jaar ervaring in sales, maar heb een opleiding in de grafische sector.”

Concept denken

Vanessa: “Als projectmanager met een aandeel in sales valt die combinatie mooi samen bij Hagenaar Reclame. Creativiteit en concept denken spreekt me erg aan. Mijn interesse ligt bij creëren. Als projectmanager ben ik betrokken bij het creatieve proces, maar hou ik me ook bezig met sales, aftersales en relatiebeheer. Het is een heel veelzijdige functie!”

Social Media

“Ik ben op 1 december begonnen: het is lastig nu al een duidelijk beeld van mijn werkzaamheden te geven. Ik heb een aantal offertes gemaakt en ga straks ook klanten bezoeken. We gaan sowieso meer aandacht aan social media geven. Het is mijn uitdaging om Hagenaar Reclame breder op de kaart te zetten.”

Hard werken

Vanessa: “Na mijn opleiding aan het grafisch lyceum ben ik bij een krant gaan werken in de maritieme sector: daar heb ik vrij snel de sales ontdekt. Binnen de maritieme sector heb ik bij verschillende bedrijven zowel signing, als sales-functies gehad. Daar heb ik een groot netwerk mee opgebouwd! Na zoveel jaren in sales, was ik toe aan een meer projectmatige benadering. Bij Hagenaar Reclame ben ik daarom prima op mijn plaats: het is een dynamisch bedrijf waar groei in zit. Er wordt hier heel hard gewerkt, in teamverband: ook dat spreekt me erg aan!”

Privé

Vanessa is 41 jaar oud en woont in Rotterdam. “In mijn vrije tijd ga ik naar de sportschool. En als ‘sociaal dier’ ben ik graag met vrienden en familie”.

Wil je ook werken bij Hagenaar? Bekijk onze vacatures of neem direct contact op!