21-07-2022

Maak kennis met onze nieuwe kracht Oscar

Oscar Kennepohl versterkt sinds kort het team van Hagenaar Reclame. Hij werkt als dtp’er en productiemedewerker in onze studio. En hij ondersteunt de projectmanagers! Oscar vertelt in dit interview over zijn achtergrond, ambities en zijn hobby’s.

Oscar Kennepohl

Oscar: “Na mijn opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam, heb ik vooral bij reclamebureaus gewerkt. Daarna heb ik zeven jaar voor mijzelf gewerkt als fotograaf, beeldbewerker, vormgever en als 3D-visualiser. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar de sign-industrie.”


Diverse verantwoordelijkheden

“Mijn functie is dtp’er, werkvoorbereider en productiemedewerker”, vervolgt Oscar. “Op dit moment ondersteun ik de projectmanagers met het maken van offertes en het onderhouden van klantcontacten.” Volgens Oscar is het werk bij Hagenaar erg divers. Ook leert hij elke dag weer iets nieuws en dat maakt het dynamisch. De werkomgeving is ook niet geheel onbelangrijk. ‘’Mijn collega’s zijn van alle leeftijden. Daardoor ontstaat een leuke mix van mensen die elkaar goed aanvullen. Ik kan veel leren van mijn collega’s en op zijn tijd kunnen we flink lachen met elkaar!”


Ambities

“Mijn ambitie is om meer kennis en ervaring op te doen in de sign-industrie. Daarnaast wil ik uiteindelijk doorgroeien naar de functie van projectmanager.” Oscar zit ook buiten werktijd niet stil: “In mijn vrije tijd struin ik graag door de stad – in binnen- of buitenland – met mijn camera en probeer dan bijzondere dingen vast te leggen. Ik vind het heerlijk om een terrasje te pakken en lekker te eten. Ook kan ik mij prima vermaken met een goede film of serie. Na een drukke dag maak ik mijn hoofd leeg door te luisteren naar filmmuziek.”

Ben jij ook op zoek naar een diverse en dynamische baan in de sign-industrie? Bekijk dan de vacatures of neem contact met ons op.