15-04-2021

Maak kennis met onze nieuwe collega's

Christina en Alexander zijn onze nieuwe collega’s! Christina is onze nieuwe Projectmanager en Alexander ondersteunt ons als Hoofd Werkplaats. In dit artikel vertellen zij hun verhaal!

nieuwe collega's

“Mijn naam is Christina. Ik ben geboren in Engeland en ik woon al 34 jaar in het mooie Nederland! Ik heb een zoon van zeventien jaar oud. Met meer dan dertig jaar ervaring in deze branche, durf ik wel te zeggen dat ik verstand van Signing heb! Nu werk ik met veel plezier bij Hagenaar Reclame. Hier leer ik toch weer nieuwe dingen. Ik vind het mooi om samen met Hagenaar Reclame de groei verder door te zetten.”

3D tekenen


Christina vervolgt: “Mijn Hobby’s zijn 3D tekenen en stranden en weilanden afstruinen met mijn metaaldetector. Verder doe ik graag aan magneetvissen en sporten!”

Creatief en technisch


Alexander is 29 jaar oud en noemt ‘creatief’ en ‘technisch’ als zijn kenmerkende eigenschappen. “Ik ben opgeleid als grafisch ontwerper en product ontwerper. Met mijn achtergrond in 2D en 3D design ondersteun ik zowel de ontwerp- als de productieafdeling bij Hagenaar Reclame. Naast creatieve en technische taken, denk ik binnen het management na over procesoptimalisatie en integratie. Mijn hobby’s zijn triathlon en wintersport, mijn favoriete lettertype is DIN!”

Wij zijn hartstikke blij met Christina en Alexander als nieuwe collega’s en verheugen ons op een langdurige en succesvolle samenwerking!

Wil jij ook bij Hagenaar Reclame werken?