02-02-2023

Jouw bedrijf in de spotlight met lichtreclame

Buitenreclame is een van de oudste vormen van reclame maken. In het oude Griekenland werden al reclameborden buiten geplaatst. De reden is vrijwel hetzelfde: een groot publiek bereiken en laten zien wie je bent en wat je doet. De middelen zijn inmiddels veel geavanceerder. Lichtreclame maakt een blijvende indruk, wanneer je wilt en hoe je wilt. Hagenaar Reclame verzorgt het complete traject: van ontwerp tot installatie en van productie tot vergunningsaanvraag. Bij ons wordt je idee echt werkelijkheid!

bedrijf in de spotlight met lichtreclame

Zichtbaar
Je bedrijf verdient het om in de aandacht te staan en om dat te bereiken worden verschillende communicatiemiddelen ingezet. Hoewel de digitale wereld steeds meer focus heeft, is buitenreclame een uiterst effectief middel om op het netvlies van de mensen te komen én te blijven. Lichtreclame is perfect passend te maken binnen de huisstijl en uitstraling van je bedrijf. Met de nieuwste technieken val je dag en nacht op, waardoor jouw bedrijf een herkenbare positie krijgt in het straatbeeld. Denk aan de gevel boven de ingang waar het winkelend publiek langsloopt of juist hoger gelegen op een gebouw waardoor de bedrijfsnaam van verre zichtbaar is. Hierdoor slaan andere communicatiemiddelen ook beter aan, want herhaling in beeld of boodschap blijft de mensen beter bij! 


Totaalpakket
De grootste kracht van Hagenaar Reclame is dat wij deskundigen hebben in het hele traject. Wij ontzorgen je volledig. Ten eerste begint het natuurlijk met een idee of wens. Onze creatieve designers helpen om een uniek ontwerp te maken. Eentje die past bij wat jij wilt uitstralen en bereiken. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit producten die ook nog eens scherp geprijsd zijn. Aangezien wij zoveel lichtreclame plaatsen, zijn we goed op de hoogte van de regelgeving en hoe de vergunningsaanvraag verloopt. Ook dit traject nemen we voor onze rekening. Onze betrokkenheid stopt niet als alles geïnstalleerd is. Regelmatig onderhoud is belangrijk voor een lange levensduur. Je wilt tenslotte geen onverlichte letters in je lichtreclame! 


Lichttechniek
Hagenaar Reclame biedt meerdere technieken om een goede lichtreclame te ontwikkelen. Zo gebruiken wij onder andere neonteksten, doosletters, lichtbakken en LED(-lijnen). De creatieve mogelijkheden zijn eindeloos! Misschien heb je zelf een idee of vraag ons anders om inspirerende voorbeelden. De productie is bij Hagenaar Reclame in eigen handen. Door de uitgebreide ervaring in productie én ontwerp van buitenreclame hebben wij zicht op nieuwe ontwikkelingen en de technische mogelijkheden. Daardoor weet je zeker dat jouw idee ook uitvoerbaar is, past bij wat je zoekt en dat het met een scherpe prijs uitgevoerd kan worden. Alle kennis is bij ons aanwezig onder één dak.

Benieuwd naar alle toepassingen van lichtreclame? Neem contact met ons op en wij laten zien wat mogelijk is!