03-09-2020

Ijburgcollege Amsterdam

In opdracht van de gemeente Amsterdam hebben wij een aandeel gehad in de verbouwing van het IJburgcollege. De installatie van de door ons geproduceerde gevelreclames was complexe materie. Daarom zijn wij benaderd voor deze klus.

Ijsburgcollege Amsterdam

Onze bijdrage aan dit project bestond uit zeer diverse gevelbelettering, zoals onder andere ondiepe doosletters met LED-verlichting, een logo met én zonder interne verlichting en doekbakken. We hebben ook oude belettering verwijderd.

Veiligheid

Tot zover de feiten. De holle muren achter de gevelbeplating maakten de installatie van de gevelbelettering tot een mooie uitdaging. Aan de hand van onze constructieberekeningen hebben we frames geproduceerd. Door de toepassing van deze frames konden we de gevelbelettering op veilige wijze installeren.

Het grote voordeel voor opdrachtgevers is dat wij ook voor complexe klussen alle expertise in eigen huis hebben. We staan erom bekend dat we niet alleen ontwerp, productie en installatie van signing verzorgen. Ook voor constructie- en krachtberekeningen ben je bij ons aan het juiste adres.

Door onze integrale dienstverlening gaan we een stap verder en zijn we in staat elke vorm van signing op veilige wijze te installeren.

Ben jij ook op zoek naar gevelbekleding?