09-07-2020

Hagenaar Reclame viert feest!

En of we het gevierd hebben, ons veertig jarig bestaan! Op donderdag 25 juni was het zover: oprichter Adrie Hagenaar werd thuis verrast met een groot spandoek om zijn veertig jarig jubileum in te luiden!

Hagenaar viert feest

Met een zijspanmotor uit de Tweede Wereldoorlog kreeg hij vervolgens een ‘tour down memorylane’ aangeboden. Alle plekken in de regio die van belang zijn voor de geschiedenis van Hagenaar Reclame werden aangedaan. Bij ons pand in Sliedrecht hingen de vlaggen inmiddels uit om ons jubileum te vieren.

Maar de verrassing voor Adrie was nog niet afgelopen. Er werd koers gezet naar Gorinchem: bij de afslag op de A15 stond een groot LED-scherm om hem te feliciteren en in Gorinchem hingen de Abri’s vol met felicitatie-posters! We konden ons 40- jarig bestaan natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan.

 Als klap op de vuurpijl eindigde de tour bij Pub 10. Samen met het hele team van Hagenaar Reclame werd er getoost op onze ‘verjaardag’! Na het buffet was het tijd voor de cadeaus, en bleef het nog lang onrustig… Wat was het een knalfeest!

Heb je ook iets te vieren? Ook daarmee kunnen we je van dienst zijn!