20-05-2020

Hagenaar groeit door!

Hagenaar Reclame ontwikkelt en groeit door. Ook in deze tijd. De afgelopen periode zijn we achter de schermen bezig geweest met onder andere een nieuw planning- en inkoopsysteem om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Daarnaast hebben we drie nieuwe collega’s mogen verwelkomen. We stellen ze graag even voor:

hagenaar groeit door

Erik de Jong, Planning/Inkoop


“Mijn naam is Erik de Jong, ik ben 49 jaar. Ik ben getrouwd met Leontine en wij zijn de trotse ouders van dochter Danique van 20 jaar. Wij wonen in Papendrecht. Sinds deze maand ben ik gestart als planner bij Hagenaar Reclame. Deze baan sluit prachtig aan bij mijn verleden. Ik ben begonnen als vormgever/DTP ’er en heb vervolgens gewerkt als orderbegeleider en calculator. Ik ben vol enthousiasme gestart en ik hoop op een prettige samenwerking! Leuk om binnenkort kennis te maken.”

Ruud Wolff, Hoofd Studio/Werkplaats


“Hi, ik ben Ruud Wolff, 55 jaar oud en vader van drie fantastische zoons van 23, 21 en 10 jaar. We wonen in Papendrecht. Ik ben opgegroeid in het reclamevak. Met mijn meer dan 30 jaar ervaring vind ik het leuk dat Hagenaar Reclame me heeft gevraagd het team te komen versterken. Gaaf om mee te werken aan de mooie producten van dit dynamische bedrijf!”

Bryan van Santen, Buitendienst


“Mij naam is Bryan. Ik ben 25 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Na mijn Sign-opleiding ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in de evenementenbranche. Sinds deze maand heb ik toch weer mijn eigen vakgebied opgezocht en werk ik nu als monteur bij Hagenaar Reclame. Ik hoop op een fijne samenwerking en mooie resultaten!”

Benieuwd naar de mooie projecten die wij met ons team realiseren?