15-10-2020

Grip op bezoekersstromen

De corona-maatregelen zijn weer aangescherpt. Dat betekent dat van jou wordt verwacht dat jij de bezoekersstromen in je winkel reguleert. Gelukkig kunnen wij je daarbij helpen met onze ‘People Counter’.

grip op bezoekersstromen

Bij de entree van je winkel telt een speciale camera mensen die een virtuele lijn passeren. Ons systeem verwerkt de gegevens naar een visueel resultaat op een scherm, bijvoorbeeld bij de ingang van je winkel, of elders in het winkelcentrum of parkeergarage. Op de schermen ziet het winkelend publiek of je winkel het maximale aantal bezoekers al bereikt heeft.


Veilig gevoel


Met dit softwarepakket kan je voldoen aan de aangescherpte maatregelen van de overheid om het coronavirus onder controle te krijgen. Bovendien geef je jouw klanten een veilig gevoel tijdens het winkelen. Je krijgt realtime inzicht in je bezoekersaantallen en er wordt automatisch gereguleerd. Het pakket biedt ondersteuning aan je medewerkers, zodat zij gevrijwaard blijven van discussies of moeilijke afwegingen. Op basis van de cijfers die het systeem genereert, kan je via online media met je klanten communiceren over de beste bezoektijden aan je winkel.

Lees meer over wat wij kunnen betekenen om jouw winkel veiliger te maken in onze factsheet.

Wil jij ook jouw bezoekersstromen reguleren?