21-04-2022

Gevelreclame als blikvanger

Wil jij de zichtbaarheid van je bedrijfspand vergroten? Onze professionele gevelreclame draagt bij aan het imago van je bedrijf én vergroot de vindbaarheid van je pand. Bovendien zorgen wij dat de gevelreclame naadloos aansluit op jouw huisstijl en visie!

Eye Wish

Fraai vormgegeven gevelreclame, verlicht of onverlicht, is een visitekaartje voor je bedrijf. Daarnaast is gevelreclame financieel aantrekkelijk: de attentiewaarde van gevelreclame is hoog, terwijl de kosten van gevelborden aanzienlijk lager liggen dan voor andere reclame-uitingen.

Gevelreclame op maat

Verlicht, onverlicht, diverse diktes, verschillende afmetingen en materialen: wij kunnen je gevelreclame op diverse manieren realiseren! Denk bijvoorbeeld aan uitvoeringen in aluminium box letters met LED verlichting, of gefreesde letters in acrylaat, messing of rvs. Het gebruik van neonverlichting behoort ook tot de mogelijkheden. Wanneer je op zoek bent naar een voordelige oplossing, kun je kiezen voor een bord plat tegen de gevel gemonteerd, of bijvoorbeeld voor een spandoek.

Alles onder één dak

Omdat wij de volledige dienstverlening in eigen huis uitvoeren, garanderen wij topkwaliteit gevelreclame! Wij vertalen je wensen in een passend ontwerp en verzorgen de productie en montage. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het onderhoud van je gevelreclame. Maak van jouw gevel een echte blikvanger!

Wil je jouw zichtbaarheid en vindbaarheid vergroten door middel van gevelreclame?