08-12-2022

Eerste officiële klantendag!

We hebben weer veel mooie en verschillende opdrachten mogen uitvoeren! Als dank hebben we een aantal trouwe klanten uitgenodigd voor onze eerste officiële klantendag! Altijd waardevol ook buiten het werk om met elkaar van gedachte te wisselen én inspirerende dingen te ondernemen!

klantendag

De ontmoetingsplek was Ahoy in Rotterdam: de beroemde Zesdaagse wordt daar gehouden en wij hebben een baanwielren-clinic gevolgd! Dat valt nog niet mee: op die smalle bandjes, onder een hoek van 45 graden op een houten baan. Zonder remmen en zonder versnellingen!


Workshop Limoncello

Om van die heftige indrukken te bekomen zijn we goed gecaterd met een VIP-bus naar Breda vertrokken. In de gezelligste stad van Nederland hebben we een cursus gevolgd: Workshop Limoncello maken bij Koremans. Daar hebben we veel van opgestoken!


VIP-bus

Diezelfde VIP-bus bracht ons weer terug naar Ahoy, waar we de wielerwedstrijd hebben bekeken. Als afsluiting van zo’n prettig programma moet er natuurlijk geborreld worden. Maar niet nadat we ons tegoed hebben gedaan aan een klasse buffet!


Dit was de eerste keer dat wij een klantendag hebben georganiseerd: wat ons betreft smaakt het naar meer en herhalen we dit een aantal keer per jaar. Dank aan alle aanwezigen!