09-02-2023

Digitale beurs in Barcelona

ISE 2023 in Barcelona is veel meer dan een tentoonstelling: het is een bestemming voor het maken van diepere verbindingen! En dat is precies het doel wat wij bereikt hebben met ons bezoek aan deze jaarlijkse digital beurs, waar de professionele audiovisuele en ICT-branche samenkomen.

digitale beurs in Barcelona

De insteek af te reizen naar Catalonië, was het verkennen van mogelijkheden. Twee klanten vroegen ons bepaalde toepassingen voor hen door te voeren in hun concept.


Collega’s, leveranciers én potentiële klanten
Buiten die eerste intentie, hebben we diverse zeer goede gesprekken gevoerd. Met collega’s, leveranciers én potentiële klanten. Het resultaat is dat we de vraag van onze klanten hebben beantwoord en dat we met nieuwe opdrachten thuis zijn gekomen!


Integrated Systems Events
Integrated Systems Europe, ook wel ISE genoemd, is de grootste AV-systeemintegratiebeurs ter wereld. Het jaarlijkse vierdaagse evenement, wordt in februari georganiseerd en gerund door Integrated Systems Events. Het evenement is sinds 2004 gegroeid: in 2020 waren er meer dan 1.300 exposanten, met talloze productlanceringen. Meer dan 116.000 geïnteresseerden brachten een bezoek aan de beurs.

Ben je benieuwd hoe we de inspiratie die we hebben opgedaan, kunnen toepassen voor jouw vraag? Neem dan contact met ons op.