30-06-2022

Digitaal: de nieuwe trend voor makelaars

Langzamerhand verandert de woningmarkt weer in tegengestelde richting. De rente stijgt terwijl de huizenprijzen minder hard stijgen. De verkoop loopt terug en woningen staan weer langer te koop. Een goed moment om als makelaar de raamprestaties aan te pakken. Raamprestaties zijn onmisbaar, ze hebben de functie om vastgoed-informatie actueel, aantrekkelijk en snel te communiceren. Hiervoor biedt Hagenaar een scala aan mogelijkheden.

digitale makelaarsreclame

Digitaal

De laatste maanden zien we een trend op het gebied van raampresentaties. Steeds meer makelaars kiezen voor een modern digitaalscherm met verlichting. Digitale reclame maakt het mogelijk om altijd het meest actuele aanbod te laten zien. Met bijvoorbeeld een koppeling naar Realworks, staan de huizen met één klik in je etalage. We ondersteunen je hierbij met een pakket, waarin hard- en software verzorgd zijn.

Voordelen

Een groot voordeel van digitale oplossingen, is dat een verlicht scherm de aandacht van de voorbijganger sneller trekt. Door ook beweging toe te voegen aan het scherm kun je dit nog meer versterken. Een ander voordeel van digitale raampresentaties is dat je het aanbod gemakkelijk kunt afwisselen met andere informatie, zoals een campagne.

van der Meer makelaars tuinborden

Makelaarsreclame

Wil je als makelaar overal goed zichtbaar zijn? Dan kunnen we je ook helpen met signing, tuinborden, V-borden en presentatiemateriaal. Van der Meer Makelaars & Taxateurs ging je al voor met nieuwe raampresentaties, signing en tuinborden.

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor makelaarsreclame?
Neem dan contact met ons op!