27-08-2020

De Schoone Ley Den Haag

In opdracht van Heijmans zijn wij in Den Haag begonnen met een supergaaf project in het gebied rondom het Haga Ziekenhuis, De Schoone Ley. Onze bijdrage aan het project bestaat uit het leveren en monteren van 42 uitsteekbakken en 53 lichtbakken. Bovendien voorzien wij de signing van de passende huisstijlen. Ook voor projecten van deze omvang draaien wij onze hand niet om!

De Schoone Ley Den Haag

In het gebied rondom het Haga Ziekenhuis worden zo’n 610 woningen en appartementen, circa 3000 m2 commerciële ruimte, een grote overdekte stallingsgarage en een prachtige daktuin van maar liefst 7000 m2 gerealiseerd.

Commerciële ruimten

De commerciële ruimten in de Schoone Ley zijn onderdeel van een centraal plein binnen deze bijzondere ontwikkeling. Het plein is toegankelijk vanaf het OV-knooppunt, maar ook via de in- en uitgang van de openbare parkeergarage, net als de hoofdentree van het HAGA- ziekenhuis. De commerciële ruimten bieden ruimte aan ondernemers van uiteenlopende aard.

We zijn trots dat ook voor deze omvangrijke projecten onze toegevoegde waarde wordt herkend, en zijn dankbaar voor het gestelde vertrouwen!

Ook voor projecten van omvang deinzen wij niet terug.