10-03-2022

De 7 zekerheden van digital signage

Wist je dat er zeker zeven redenen zijn waarom digital signage een oplossing is voor jouw communicatie en marketing als retailer? Met behulp van beeldschermen kan je eenvoudig informatie overdragen: op elke locatie, op elk tijdstip en volledig afgestemd op jouw doelgroep.

digital signage

We zetten het voor je op een rijtje, zodat jij voor jouw zaak een optimaal overzicht krijgt van de voordelen van digital signage.

 1. Digital signage communiceert sneller dan een statisch billboard.
  Bewegwijzering bijvoorbeeld werkt twee kanten op: klanten zijn blij dat met alle details en als winkelier is het prettig dat je klanten jouw zaak optimaal benutten.
 2. Digital signage is eenvoudig te beheren.
  Het uploaden van content is zeer eenvoudig. Afbeeldingen, video's of HTML kan gemakkelijk worden weergegeven op het scherm.
 3. Digital signage is kosteneffectief en tijdbesparend. 

  Ontwerpen, uploaden, toewijzen aan en pushen naar de schermen: één persoon beheert dit allemaal. Het proces in een paar minuten! Dit bespaart zowel tijd als kosten.

 4. Digital signage helpt een goed merkimago op te bouwen.
  Door de diversiteit van inhoud, aanbiedingen en updates bereik je een vaste klantenkring op verschillende locaties en creëer je een goed merkimago
 5. Digital signage helpt aanbiedingen en promoties gemakkelijk op de markt te brengen. Met behulp van een sjabloon editor ontwerp je creatieve uitingen voor bijvoorbeeld bewegwijzering of aanbiedingen en plaats je ze eenvoudig op de schermen.
 6. Digital signage helpt nieuwkomers te markeren. 

  Nieuwkomers verdienen extra aandacht! Door ze in de digitale bewegwijzering op te nemen, trek je de aandacht van de klant voor deze nieuwe producten.

 7. Digital signage helpt klanten slimme beslissingen te nemen. Het vergemakkelijkt de zoektocht naar aanbiedingen en kan worden gebruikt om USP’s van-producten te benadrukken. Zo maakt je klant bewustere keuzes!

Ben je benieuwd hoe wij jou optimaal kunnen ondersteunen met digital signage?