06-10-2022

Buitenreclame op tijd winterklaar

Het is zo’n herkenbaar moment waarop je verzucht: ‘Had ik daar maar eerder naar laten kijken’. Het is steeds eerder donker en het begrip ‘winterklaar maken’ wordt vaker gehoord. Dat geldt ook voor de verlichting van je buitenreclame: één of meerdere letters die onverlicht blijven, mos of ander vuil wat in je doosletters terecht is gekomen… Zo komen wij wel meer voorbeelden tegen die met regulier onderhoud gemakkelijk voorkomen kunnen worden.

onderhoud van gevelreclame

Levensduur verlengen

Wanneer je constateert dat er wat mis is met je signing, ben je meestal een paar weken verder voordat het euvel verholpen is. Wij bieden verschillende oplossingen de kwaliteit van je buitenreclame te waarborgen. Deugdelijk onderhoud kan er zelfs voor zorgen dat de levensduur van je signing met enkele jaren wordt verlengd!

Goed verzorgen

Wij komen op afspraak langs voor een onderhoudsbeurt. Maar gemakkelijker is het afsluiten van een onderhoudscontract. Net als bij separaat onderhoud, reinigen we je signing en controleren we de verlichting. Het bijkomende voordeel van dit reguliere onderhoud, is dat je volledig ontzorgd wordt. Als onderdeel van onze vaste route, hoef je zelf geen afspraak te maken. Daardoor vindt het onderhoud altijd op tijd plaats. En: wanneer je ergens goed voor zorgt, gaat het langer mee!

Ben je geïnteresseerd in het onderhoud van je buitenreclame? Neem dan contact met ons op om te bepalen welke vorm van onderhoud het beste bij jouw signing past!