13-01-2023

Bram, Jeroen en Nadia versterken ons team!

Elke keer zijn wij enorm verheugd als we onze nieuwe versterkingen mogen voorstellen! Bram, Jeroen en Nadia vertellen over hun eerste indrukken bij Hagenaar Reclame en waar zij zich mee bezig houden.

nieuwe medewerkers bij Hagenaar Reclame

Project- en accountmanagers

Zowel Bram als Jeroen versterken Hagenaar Reclame als project- en accountmanager. Bram uit Leidschendam is 55 jaar en heeft een elektrotechnische achtergrond. Via een stage in 1986 rolde hij de wereld van de lichtreclame in! Een ervaren, nieuwe collega die gewend is allround bezig te zijn. “Eigenlijk zie ik dat als project- en accountmanager ook bij Hagenaar Reclame gebeuren. Tot nu toe is het werk heel afwisselend. Zowel binnen als buiten ben ik bezig, ik ontmoet bestaande en nieuwe relaties. Het gaat alle kanten op! Gelukkig is iedereen heel behulpzaam om mij wegwijs te maken.” Zijn focus is om Hagenaar goed te leren kennen en vooral veel plezier uit zijn werk te halen!

Bram omschrijft zichzelf als een muziekliefhebber: uiteraard luisteren naar muziek, maar ook knutselen aan audioapparatuur. Hij draait graag lp’s en cd’s en verzamelt deze, van populaire en klassieke muziek tot jazz. “In 45 jaar is mijn verzameling gegroeid tot meer dan tweeduizend stuks, denk ik!”

Dubbele versterking

Jeroen is de andere project- en accountmanager die het team heeft versterkt. Hij komt zelf uit een grafische familie. Als vader van drie zoons en echtgenoot woont hij in Berkel en Rodenrijs. De eerste tijd is hij bij Hagenaar Reclame vooral bezig met inwerken: “Ik leer het systeem en de werkwijze kennen. Ondanks de drukte, nemen zijn nieuwe collega’s wel de tijd om zaken uit te leggen. Dat geeft een warm gevoel! Ik hoop in de toekomst aan veel mooie, nieuwe projecten te mogen werken.”

Naast het werk sport Jeroen graag op meerdere manieren: fitness, wielrennen met een vriendengroep of alleen op de zondagmorgen. De hond zorgt elke dag ook voor de nodige beweging. Als voorzitter van de plaatselijke hockeyclub levert hij ook op bestuurlijk niveau een bijdrage aan zijn sportieve passies.

Grafische duizendpoot

Nadia is onze derde versterking en mag met recht een duizendpoot genoemd worden! Na het Grafisch Lyceum Rotterdam heeft ze gewerkt als orderbegeleider, marketingmedewerker, traffic- en officemanager. Bij Hagenaar Reclame blijft ze breed inzetbaar: als DTP’er, werkvoorbereider en orderbegeleider. “Ik wil mij graag verder ontwikkelen en alles leren over de ‘signbranche’. Gelukkig zijn mijn collega’s heel betrokken en behulpzaam om mij op weg te helpen.”

Met haar grootste passie is Nadia zeven dagen per week bezig en dat is paardensport. Het is fijn dat ze deze passie kan delen met haar dochter. Zij is net zo fanatiek als haar moeder!

Wil je ook deel uitmaken van team Hagenaar Reclame? We zijn altijd op zoek naar collega’s. Bekijk onze vacatures of neem contact met ons op.