20-08-2020

Beursstand alert

Ook onder beperkende omstandigheden is deelname aan een beurs natuurlijk een geweldige kans voor jou om new business te genereren. Maar waar te beginnen? Wie helpt je met een stand? De logistiek? De organisatie? Geen nood! Ook die dienst verlenen wij: Hagenaar Reclame ontzorgt je volledig bij je beursdeelname!

beursstand allert

Met onze kennis adviseren en begeleiden we je om betere resultaten te behalen tijdens je beursdeelname. Onze betrokkenheid kan variëren van advies over het type stand, tot het maken van een volledig beursplan. Wij helpen je met alle relevante zaken, zoals het 3D-ontwerp van je stand, het verzorgen van goedkeuring bij de beursorganisatie, het verzorgen van alle aanvragen voor je beursdeelname bij de organisatie en de beurshal, het transport van jouw goederen naar de beurs, de volledige op- en afbouw van je stand en tot slot kan je de gehele beursperiode rekenen op onze standby service!

Standdesign

De designstudio is ons creatieve hart. Wij maken op basis van jouw wensen en eigen creatieve ideeën een eerste schets. Vervolgens wordt een technische tekening gemaakt waarbij rekening wordt gehouden met alle technische details van de beurs. Zijn beide tekeningen naar volle tevredenheid? Dan ontwerpen we de definitieve beursstand!

Realisatie

Na het definitieve ontwerp, realiseren wij je stand in eigen beheer. Tijdens het proces heb je te maken met een vast contactpersoon, en word je voortdurend op de hoogte gehouden van de voortgang van het proces. Wanneer de stand klaar is, komen we deze persoonlijk opleveren.

Zoals je ziet kan je jouw beursdeelname met een gerust hart aan ons overlaten: wij zorgen dat jij kan doen wat je het beste doet!