Hagenaar

Antimicrobiële folie

Nieuws
Antimicrobiële folie
Verzekerd van hygiëne & veiligheid

Veiligheid én gebruiksgemak staan voorop bij het toepassen van onze antimicrobiële folie! Je bent niet alleen verzekerd van 24/7 hygiëne en veiligheid: door het gebruik van onze folie hoef je oppervlakten slechts eenmaal per etmaal te reinigen en te ontsmetten. Wij van Hagenaar Reclame denken ook op het gebied van hygiëne en veiligheid graag een stap verder met je mee!

Onze zeer dunne folie bevat een antimicrobiële bescherming en zorgt dat virussen zich niet aan oppervlakten kunnen hechten. Je kan het toepassen onder alle omstandigheden, en op alle locaties waar hygiënische eisen gelden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan openbaar vervoer, horeca, retail en automotivebranche, cleanrooms, koelruimtes, kinderdagverblijven, ziekenhuizen en voedingsindustrieën.

Veilig en hygiënisch
De dunne, doorzichtige PVC-folie is bedoeld voor locaties waar een bepaalde mate van hygiëne vereist wordt. We brengen de folie aan op gladde oppervlakken zoals wanden, touch screens, deurklinken, glazen oppervlakken, maar ook op balies en op tafels. Door het gebruik van onze folie maak je de omstandigheden voor klanten en medewerkers aanzienlijk veiliger.

Wil je weten hoe we jou kunnen helpen om je werkomgeving op het gebied van hygiëne aanzienlijk veiliger te maken? Neem gerust contact met ons op.

"Door het gebruik van onze folie hoef je oppervlakten slechts eenmaal per etmaal te reinigen en te ontsmetten. "

De meest recente nieuwsberichten

Degelijke, herkenbare en consistente bedrijfskleding

Hagenaar kleding: degelijk, herkenbaar en consistent